Dla wszystkich fanów Tony'ego Bourdain dobra wiadomość - jego nowy program, ma opowiadać o szefach kuchni, będzie próbą wejścia w ich głowy Dla mnie bomba
Obydwaj panowie (Bourdain i Ramsey) niezaprzeczalnie mają klasę, bardzo lubie ich programy.
Osobiście podziwiam też za ciężką prace i wytrwałość w dążeniu do celu Jamiego Olivera. Pamiętam jak pierwszy raz widziałam jego zdjęcie w książce od angielskiego, kiedy zaczynała się jego sława - wtedy był z niego taki "dzieciak" pełen marzeń i... dalej nim jest Jego zapał jest zaraźliwy.
I jeszcze Nigela bo nie umiem jej nie kochać za urocze łakomstwo.
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 lip 2012 14:00 przez natsu)
Masz rację, ma nieodparty urok. Ja też go bardzo lubię, jego programy są świetne, no może nie w wersji tego kudłacza ala dzieci kwiaty, ale w słusznym wieku wygląda rewelacyjnie
zmieniono 1 raz (ostatnio 26 cze 2012 09:58 przez Tit)
Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
Obserwuj wątekOdp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
Kawoszka_Ala
Odp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
k.tyczynski
kołczu
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PUP7U5vTMM0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
kołczu
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/N4Blj2C_j3M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
oszude
natsu
Osobiście podziwiam też za ciężką prace i wytrwałość w dążeniu do celu Jamiego Olivera. Pamiętam jak pierwszy raz widziałam jego zdjęcie w książce od angielskiego, kiedy zaczynała się jego sława - wtedy był z niego taki "dzieciak" pełen marzeń i... dalej nim jest Jego zapał jest zaraźliwy.
I jeszcze Nigela bo nie umiem jej nie kochać za urocze łakomstwo.
kołczu