MOIM ULUBIONYMI KUCHARZAMI TO OCZYWISCIE MAGDA GESSLER, MA SUPER POMYSLY ALE JA JA LUBIE ZA TRADYCYJNE POLSKIE DANIA, OCZYWISCIE ROBERTA MAKLOWICZA ZA PRZYBLIZENIE MI TRADYCYJNOSCI Z KAZDEGO WATKA SWIATA, I JESZCZE NAPOMNE O OKRASIE, BO TEZ JEST SWIETNYM KUCHARZEM A Z SWIATOWYCH NAJLEPSZYCH KUCHARZY UWAZAM TYLKO GORDONA RAMSAY. POZDRAWIAM.
Na tę chwilę nie ma żadnego "ulubieńca".Dawniej z przyjemnością oglądałam programy Makłowicza.Oczywiście Gordon i nieco mniej entuzjastycznie -Gesslerowa z jej "Rewolucjami'
Miło się oglądało wyczyny gościa od "Niecodziennych rarytasów", odważny człowiek
Odp: Odp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
zdecydowanie uwielbiam oglądać polskich kucharzy,Łapanowski,Makłowicz,Jakubiak,Chrząstowski,Przykaza...
ale mam też wielką słabość do Jamiego Olivera,moim zdaniem to klasa sama w sobie.
Genialni Panowie !
jestem niezmiennie oczarowana Robertem Makłowiczem, jego kulturą osobistą, a i tym, że nie tylko mówi pięknie ale i mówi o czymś, przybliża kultury krajów do których zawita
Namiętnie oglądałam hell's kitchen i w jednym z odcinków, z wygraną drużyną pojechał na pin bal. On sam, ich było kilkoro. On ma taką kondycję do pozazdroszczenia, wymiótł ich w drobny mak. Najzabawniejsze porównanie Gordona jakie usłyszałam od nich to: marszczy się jak shar pei gdy się złości..... padłam wtedy.
Uwielbiam go jako kucharza, jest szczery do bólu w sferze zawodowej jak i w życiu osobistym. O czym mógł się przekonać jego teść.
Każda produkcja z jego udziałem jest udana
Ja nie mam swojego ulubionego kucharza ale czasem lubię obejrzeć program o tortach, nie wiem jak się nazywa lecz robią tam naprawdę świetne torty to dziwne bo nie lubię słodyczy zbytnio, a tortów to już w ogóle, ale tamte są takie piękne!
Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
Obserwuj wątekOdp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
BOSIAS
Odp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
Ankha
Miło się oglądało wyczyny gościa od "Niecodziennych rarytasów", odważny człowiek
Odp: Odp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
kołczu
kasiunia.1981
Godzinami mogłabym oglądać " the Kitchen nightmares" i" the f world" .
Kszakowa
ale mam też wielką słabość do Jamiego Olivera,moim zdaniem to klasa sama w sobie.
Genialni Panowie !
pszczolkaanulka
Agiatis
Uwielbiam go jako kucharza, jest szczery do bólu w sferze zawodowej jak i w życiu osobistym. O czym mógł się przekonać jego teść.
Każda produkcja z jego udziałem jest udana
Netka
Chyba też go zacznę lubić
ewelina.mn
Xetnom