Jeżeli chodzi o programy w tv, to Pascal był najlepszy wg mnie. Chociaż lubiłam też Józia, który często gotował coś w DD TVN, kojarzycie? sympatyczny bardzo
Lubię oglądać programy z Nigellą Lawson za jej luz i dystans w kuchni, no i oczywiście lubię patrzeć na nią gdyż jest ładna, a z polskich osobowości kulinarnych lubię Roberta Makłowicza, który oprócz kuchni serwuje nam w bardzo przystępny sposób wiele nie tylko kulinarnych ciekawostek i historyjek z miejsc, w których się aktualnie znajduje.
Też lubię Makłowicza. Potrafi na prawdę zainteresować swoimi opowieściami, a i sam sposób prowadzenia przez niego programu jest inny niż inne.
Swojego czasu lubiłem też oglądać program Pascala - Po prostu gotuj. Również sympatycznie prowadzony.
Makłowicz rzeczywiście potrafi stworzyć atmosferę, aż chce się oglądać i gotować. Do tego ma naprawdę szeroka wiedzę na temat kuchni świata i w przystępny sposób umie ją przedstawić.
Joanna Brodzik kojarzy mi się jeszcze z takim starym programem, gdzie przychodziła jakaś osoby, a trzy osoby płci przeciwnej gotowały to co ona sobie zażyczyła. Po czym ona wybierała kandydatkę lub kandydata, który zrobił najsmaczniejsza wersję. Taka "randka w ciemno" na podstawie kubków smakowych Jakieś 10 lat temu, pewnie nikt już tego nie pamięta
Nie widzialam,zaluje bo lubie strasznie JoaskeA polubilam ja za "Kasie i Tomka",ogladalam obowiazkowo kazdy odcinek
Joanna Brodzik kojarzy mi się jeszcze z takim starym programem, gdzie przychodziła jakaś osoby, a trzy osoby płci przeciwnej gotowały to co ona sobie zażyczyła. Po czym ona wybierała kandydatkę lub kandydata, który zrobił najsmaczniejsza wersję. Taka "randka w ciemno" na podstawie kubków smakowych Jakieś 10 lat temu, pewnie nikt już tego nie pamięta
Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
Obserwuj wątekOdp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
Christina
Odp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
Danusia19671
mali.na
p.jola1
SoulWriter
Swojego czasu lubiłem też oglądać program Pascala - Po prostu gotuj. Również sympatycznie prowadzony.
kołczu
Ramsey, Gessler są na drugim biegunie, antypatyczni agresywni nudziarze
Odp: Odp: Wasi ulubieni znani kucharze z TV i gazet??
Netka
Nie widzialam,zaluje bo lubie strasznie JoaskeA polubilam ja za "Kasie i Tomka",ogladalam obowiazkowo kazdy odcinek