Polecam kurczaka w cieście francuskim Wystarczy kurczaka zamarynować w oliwie z oliwek z ulubioną przyprawą, nałożyć na niego farsz z pieczarek z żółtym serem lub farsz ze szpinaku, sera feta i czosnku a po zawinięciu wystarczy ułożyć go na środku kawałka ciasta, boki pokroić w paski i zawijać jak na chałce. Całość piecze się około 40 min w temperaturze 180 stopni i jest pyszna!
Bardzo ciekawy przepis. Zapowiada się genialnie. Muszę go kiedyś wypróbować. Niedrogi w wykonaniu, a pyszny obiad zachwyci każdego
Polecam kurczaka w cieście francuskim Wystarczy kurczaka zamarynować w oliwie z oliwek z ulubioną przyprawą, nałożyć na niego farsz z pieczarek z żółtym serem lub farsz ze szpinaku, sera feta i czosnku a po zawinięciu wystarczy ułożyć go na środku kawałka ciasta, boki pokroić w paski i zawijać jak na chałce. Całość piecze się około 40 min w temperaturze 180 stopni i jest pyszna!
Ja ostatnio odkryłam przepis na grillowaną kukurydze i teraz to moje ulubione danie. Zawsze jadłam tylko gotowaną kukurydze i to była dla mnie zupełna nowość ale kiedy byłam u siostry zaserwowała mi taką kukurydze ( usunięte przez moderatora).
zawsze można użyć jakiegoś zdrowszego makaronu i już będzie trochę bardziej fit, a teraz jest tego mnóstwo. Pełnoziarniste, razowe, jakieś z błonnikiem owsianym nawet
Właśnie widziałam że teraz czaniecki ma makaron z błonnikiem owsianym ale jeszcze nie próbowałam. Normalnie jednak odżywiam się zdrowo i lekko i już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam zwykły pszenny makaron
zawsze można użyć jakiegoś zdrowszego makaronu i już będzie trochę bardziej fit, a teraz jest tego mnóstwo. Pełnoziarniste, razowe, jakieś z błonnikiem owsianym nawet
Ja jestem fanką makaronów i mogłabym je jeść w zasadzie na okrągło. Ostatnio dosyć często robię fettucine z cukinią według tego przepisu ( usunięte przez moderatora) - bardzo fajny sos śmietanowy. Może nie najbardziej dietetycznie ale za to smacznie
Ja uwielbiam smak dobrze przygotowanej kaczki. Natknęłam się na świetny przepis na stronie ( usunięte przez moderatora). Dodanie pigwy podkręca to pyszne danie
Ja uwielbiam naleśniki w każdej postaci, ze wszystkim i z każdego rodzaju mąki sekretem jest tylko dodanie zawsze troche wody mineralnej gazowanej, ja zawsze dodaje Piwniczanki bo sprawdziła mi się i naleśniki są obłędnie puszyste. Polecam spróbować, nie zawiedziecie się
Wasze ulubione przepisy i potrawy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
biedroneczki
Bardzo ciekawy przepis. Zapowiada się genialnie. Muszę go kiedyś wypróbować. Niedrogi w wykonaniu, a pyszny obiad zachwyci każdego
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
Olenna
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
Kleoo
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
aStyp
Odp: Odp: Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
mandaryn_ka
Właśnie widziałam że teraz czaniecki ma makaron z błonnikiem owsianym ale jeszcze nie próbowałam. Normalnie jednak odżywiam się zdrowo i lekko i już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam zwykły pszenny makaron
Odp: Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
geneza_kapusty
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
mandaryn_ka
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
Emil Chmielewski
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
basiamig
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
majako12030