Ja jestem wielką fanką potraw, do których dodawane są przedziwne składniki Im bardziej oryginalny smak tym lepiej! teraz w sezonie grillowym zapanowało u mnie szaleństwo w wymyślaniu coraz to nowych marynat. moje dwa sprawdzone przepisy to:
1) marynata z truskawek, chilli i kolendry - składniki blenduję i marynuję w nich delikatne mięso przez całą noc (najlepiej filety z kurczaka, bo wieprzowina nie wchłonie smaku)
2) marynata z whisky i przypraw korzennych - bardzo fajna do czerwonego mięsa, mój mąż za nią szaleje. Pozostaje tylko kwestia doboru odpowiedniego alkoholu, bo musi być dosyć intensywny. Wszystkie delikatne "łychy" się nie sprawdzają. Polecam burbon, bo chyba ma najciekawszą nutę. Może to i droga impreza, ale taka butelka spokojnie wystarcza mi na cały letni sezon.
Kochani, zdajemy sobie sprawę z tego, że na forum znajdują się linki inne niż te, które mają w domenie gotujmy. Pracujemy nad nową wersją serwisu, w tym także forum. Wprowadzimy nowe funkcjonalności, które pozwolą nam w większym stopniu kontrolować wpisy zamieszczane na forum. Prosimy o cierpliwość.
Dokładnie tak. Od nas jest wymagane by przepis znalazła się najpierw na gotujmy.pl a dopiero później na naszych blogach i innych portalach kulinarnych. Macie wymagania dla nas ale Wy też szanujcie pracę i wkład osób dzięki którym portal istnieje. Zgadzam się z Wami dziewczyny w 100%. Są konkursy gdzie rejestrują się osoby, dodają 3-4 przepisy i znikają w czeluściach. Jest nowy konkurs i pojawiają się znowu. Wchodzi taki dodaje reklamy, spamuje i redakcja bez odzewu.
Dokładnie Ewa...;( Nam stałym użytkownikom nakłada się zakazy które musimy egzekwować, dlaczego więc pozwala się innym na takie działania.Droga Redakcjo prosimy zróbcie coś z tym.
Ja podpinam się pod wypowiedzi Agaty i Edyty. Blogerom nie wolno umieszczać logo swoich blogów na zdjęciach, którzy dodam mają duży wkład w życie strony. Dodają często w pierwszej kolejności swoje przepisy na Gotujmy a dopiero na bloga. A tu przyjdzie jeden spamer z drugim i robią co chcą. Proszę aby redakcja w końcu zareagowała na to spamerskie działanie.
Myślałam że w tym wątku będziecie dzielić się fajnymi wypróbowanymi przepisami z Gotujmy.pl a tu zaroiło się od reklam i spamu który nic nie wnosi w życie tego portalu ...nieładnie...
Niestety Agatko, całe forum jest zdominowane przez spamerów, aż traci się ochotę na jakąkolwiek aktywność Szkoda, że Redakcja nic z tym nie robi
Myślałam że w tym wątku będziecie dzielić się fajnymi wypróbowanymi przepisami z Gotujmy.pl a tu zaroiło się od reklam i spamu który nic nie wnosi w życie tego portalu ...nieładnie...
Wasze ulubione przepisy i potrawy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
minion
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
Juliawkuchni
1) marynata z truskawek, chilli i kolendry - składniki blenduję i marynuję w nich delikatne mięso przez całą noc (najlepiej filety z kurczaka, bo wieprzowina nie wchłonie smaku)
2) marynata z whisky i przypraw korzennych - bardzo fajna do czerwonego mięsa, mój mąż za nią szaleje. Pozostaje tylko kwestia doboru odpowiedniego alkoholu, bo musi być dosyć intensywny. Wszystkie delikatne "łychy" się nie sprawdzają. Polecam burbon, bo chyba ma najciekawszą nutę. Może to i droga impreza, ale taka butelka spokojnie wystarcza mi na cały letni sezon.
http://whisky.pl//lancuch.html#jak-pic
Odp: Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
redakcja
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
alaaa
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
2milutka
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
zewa
Odp: Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
edytaha
Niestety Agatko, całe forum jest zdominowane przez spamerów, aż traci się ochotę na jakąkolwiek aktywność Szkoda, że Redakcja nic z tym nie robi
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
2milutka
Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy
Kira.Kowalska
develey wymiata :)
maria777