Wiem, że późno i wieczór, ale wpadłam Was pokusić na noc słodyczami.
Wcześniej coś się nie mogłam zalogować, wiec dopiero teraz.
Rogaliki zrobione w 90 % przez moją córkę (z przepisu Wioletty Kozioł) i murzynek z jabłkami.
Rogaliki wyszły smaczne, zrobiłyśmy z podwójnej porcji.Wyszło 48 sztuk.Kilka z Milky Way a reszta z twardą marmoladą owocową.Wreszcie córka złapała bakcyla kucharzenia.Oby!
Ja też dorzucę tort orzechowy,tort z masą truskawkową i truskawkami z puszki oraz Placek z galaretką i ptasim mleczkiem.Niestety z braku aparatu zdjęć wrzucić nie mogę!
Tort orzechowy ale pychota ,A.B.fajnie ze moglas sobie po gadac i wypic,zjesc pysznosci w towarzystwie przyjaciolki taki relaks to super.
A ja wymiękam,objadłam się,opiłam,jestem po babskim wieczorze z przyjaciółką i dzisiaj tylko powiem jedno,pyszności serwujecie,ale nawet oczami nie dam rady SZYKUJE SIĘ DIETKA
Ja też dorzucę tort orzechowy,tort z masą truskawkową i truskawkami z puszki oraz Placek z galaretką i ptasim mleczkiem.Niestety z braku aparatu zdjęć wrzucić nie mogę!
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: : : Wit
Pyza
Odp: : : Wit
misia53
Odp: Odp: Odp: : : Wit
magi18
Odp: Odp: : : Wit
msewka
Poproszę.Dam rogaliki w zamian.
Mirka227
To j częstuję się jednym rogaliczkiem
iwi69
Alez dziekuje.
iwi69
Tort orzechowy ale pychota ,A.B.fajnie ze moglas sobie po gadac i wypic,zjesc pysznosci w towarzystwie przyjaciolki taki relaks to super.
A.B.
Natala1210
misia53