Dziewczyny kochane Życzę Wam dużo,dużo zdrówka.Tereni wytrwałości i wiary,która czyni cuda. Buni udanego zabiegu i szybkiego powrotu do formy.
Przyszły mi właśnie do głowy słowa piosenki BUDKI SUFLERA :
A po nocy przychodzi dzień,
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien
Tak więc niech to co złe minie wam jak najszybciej.Buziole
Być może, masz inne życzenia,
a wiec życzę ich spełnienia.
Z okazji urodzin życzę Ci, by każda łza
W Twoim życiu była łzą szczęścia,
Każde słowo, które wypowiesz,
miało kształt serca.
Piękne wierszowane słowa..z serca za nie dziękuję.
Teresko - zostaw kłopoty za sobą ( choć na ten czas jak jesteś tu z nami ) . Wiem ,że to Cie nie pocieszy ale każdy z nas ma swój krzyżyk do dźwigania .Ja w poniedziałek idę do szpitala ( tylko woreczek żółciowy Do usunięcia ) ale przy mojej niedoczynności tarczycy i innych choróbskach to nigdy nic pewnego .Ale do ostatnich 5 minut przed wyjściem do szpitala obiecuję tu zaglądać ( hi hi ) . Miłego dnia wszystkim życzę .
Dzięki Grażynko za miłe słowa..
Ja pęcherzyka nie mam już od 5 lat 1 m-ca - 2 dni... i życzę Tobie, by zabieg się udał i abyś szybko powróciła do zdrowia..i to bez diety na całe życie
Ja dietę stosowałam przez 6 miesięcy, a później zaczęłam jeść i jem wszystko tylko z umiarem.. tak jak mi to zalecił lekarz - przyjaciel domu...
Ja mój woreczek pożegnałam 9 lat temu i jest ok. Też mogę wszystko jeść ale z umiarem.Oczywiście jak najmniej smażonych i tłustych dań,ale kotleta od czasu do czasu nie odmówię a i bigosik z prawdziwego zdarzenia też czasami się znajdzie. Buniu będzie dobrze.Trzymam kciuki.
Na mnie można liczyć.. wiem, ale tak mi trudno teraz wchodzić tu gdzie wszyscy się weselą.
Aż trzy choroby i to poważne.. dopadły moją rodzinę.. mąż.. skierowano go do szpitala z podejrzeniem zawału...a znaleziono guza..
tato... już myślałam że to koniec jego życia...
i u siostry stwierdzono przeżuty... ciężko mi na sercu...ale jak to napisałam, może mi się ulży...
Ach..i dziś skończyłam "kopę" lat więc nie ma się z czego cieszyć..
Tereniu stu lat w zdrowiu (najważniejsze), szczęściu (mimo wszystko) i miłości (ktorą na pewno masz) Ci życzę.
Co do chorób i przykrych zdarzeń, to często występują po sobie łańcuchowo.Jedno za drugim.Później musi być lepiej.Musimy w to wierzyć, bo jak inaczej żyć?
Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję, że choć troszkę cieplej Ci na serduszku jak do nas wpadasz.
Dziękuję za piękne słowa dodające otuchy i za życzenia serdeczne.
I jak tu jestem i czytam Wasze wszystkie wpisy robi mi się cieplej i lżej na sercu..po prostu czuję Wasze dobre fluidy..
Teresko- dobrze jest tu czasem zajrzeć , bo tu zmartwienia dają jakby upust... i tak jak pisała Pyza każdy z nas dzwiga swój krzyż tylko o swoim wiemy a innych jest nam nie znany.Ja też jestem ciągle blisko skalpela , raz prawie uszłam spod ale to mnie nie minie ,kwestia czasu.....Staram sie jesnak być dobrej myśli , głupawo się śmieję i czekam co przyniesie los. Tereniu, wierzyć trzeba ,że będzie dobrze,bo to daje nam siłę przetrwania. A z okazji urodzin dużo, dużo zdrówka i pomyślnych zdarzeń
Misia wierzę w to że będzie dobrze... i życzę Ci jeśli nawet nie uda się uniknąć skalpela, by wszystko poszło w dobrym kierunku...i tak ma być nie może być inaczej..
Za życzenie serdecznie dziękuję..
Teresko, z okazji krągłej rocznicy urodzin to należą Ci się duże buziaki i najlepsz życzenia!
A na kłopoty to sama wiesz, że nie poradzimy...Każdy z nas dźwiga swój krzyż...Choroby dotykają nas i naszych bliskich, ludzie odchodzą,,,a my musimy żyć dalej...bo takie właśnie jest życie...
Trzymaj się dzielnie, Kochana! Może dobre fluidy od nas chociaż troszkę Ci pomogą?
Trzymam się jak mogę i czego mogę, dzięki ..dobrze jest wiedzieć, że są osoby które umieją i chcą podnieść na duchu... Buziaki
Tereniu najpierw życzenia dla Ciebiechociaż skromny,ale dany szczerze,wiem ,że ci ciężko,jak wszystkim,którzy borykają się z przeciwnościami losu,ale głowa do góry,wszystkie będziemy trzymać kciuki za Twoich bliskich...bo tak naprawdę to tylko tutaj dzielę się swoimi radościami i smutkami....piszę głupoty jak mi źle,cieszę oczy słodkościami i zasypiam z myślą ,że jutro będzie lepiej...bo ja już taka jestem....pozdrawiam DOROTA
Dziewczyny kochane Życzę Wam dużo,dużo zdrówka.Tereni wytrwałości i wiary,która czyni cuda. Buni udanego zabiegu i szybkiego powrotu do formy.
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien
Na mnie można liczyć.. wiem, ale tak mi trudno teraz wchodzić tu gdzie wszyscy się weselą.
Aż trzy choroby i to poważne.. dopadły moją rodzinę.. mąż.. skierowano go do szpitala z podejrzeniem zawału...a znaleziono guza..
tato... już myślałam że to koniec jego życia...
i u siostry stwierdzono przeżuty... ciężko mi na sercu...ale jak to napisałam, może mi się ulży...
Ach..i dziś skończyłam "kopę" lat więc nie ma się z czego cieszyć..
Tereniu, masz rację, jeśli wchodzi się na te strony to jest weselej, sama to niedawno przeżyłam. Rozumiem jak jest trudno Tobie borykać się z tymi chorobami, ale musisz mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Będę modliła się o zdrowie w Twojej rodzinie i pamiętaj - nie jesteś sama
Dzięki za słowa wsparcia i modlitwę. j
zmieniono 1 raz (ostatnio 06 lut 2010 22:13 przez Termar)
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : : Wit
Termar
Odp: Odp: : : Wit
Termar
Dzięki serdeczne
Termar
Piękne wierszowane słowa..z serca za nie dziękuję.
Odp: Odp: Odp: : : Wit
Ja mój woreczek pożegnałam 9 lat temu i jest ok. Też mogę wszystko jeść ale z umiarem.Oczywiście jak najmniej smażonych i tłustych dań,ale kotleta od czasu do czasu nie odmówię a i bigosik z prawdziwego zdarzenia też czasami się znajdzie. Buniu będzie dobrze.Trzymam kciuki.
Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
Termar
Dziękuję za piękne słowa dodające otuchy i za życzenia serdeczne.
I jak tu jestem i czytam Wasze wszystkie wpisy robi mi się cieplej i lżej na sercu..po prostu czuję Wasze dobre fluidy..
Termar
Misia wierzę w to że będzie dobrze... i życzę Ci jeśli nawet nie uda się uniknąć skalpela, by wszystko poszło w dobrym kierunku...i tak ma być nie może być inaczej..
Za życzenie serdecznie dziękuję..
Odp: Odp: Odp: : : Wit
Termar
Trzymam się jak mogę i czego mogę, dzięki ..dobrze jest wiedzieć, że są osoby które umieją i chcą podnieść na duchu... Buziaki
Termar
Dzięki serdeczne za miłe słowa i życzenia.
Odp: : : Wit
A po burzy spokój,
Nagle ptaki budzą mnie
Tłukąc się do okien
Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
Termar
Dzięki za słowa wsparcia i modlitwę. j