Wiem, że późno i wieczór, ale wpadłam Was pokusić na noc słodyczami.
Wcześniej coś się nie mogłam zalogować, wiec dopiero teraz.
Rogaliki zrobione w 90 % przez moją córkę (z przepisu Wioletty Kozioł) i murzynek z jabłkami.
Rogaliki wyszły smaczne, zrobiłyśmy z podwójnej porcji.Wyszło 48 sztuk.Kilka z Milky Way a reszta z twardą marmoladą owocową.Wreszcie córka złapała bakcyla kucharzenia.Oby!
Kinia to ja wezmę jeden kawałek, a drugi oddam Tobie, o.k. ?
Miałąm robić dziś rogaliki wg.Babci Uli 9Wioletty Kozioł).Ale rodzina mi się zapowiedziała na wieczór i po pracy szybko upiekłam murzynka z jabłkami.Jest błyskawiczny i pyszny.Piekłam mięcha, robiłam sałatkę i kilka innych rzeczy.Jestem trochę padnięta, bo dziś pracowałam, ale jutro odpocznę.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: : : Wit
msewka
Pyzuś, z Warszawy nie tak daleko, wpadaj.Jest ich całkiem sporo.
Odp: : : Wit
Pyza
msewka
Wcześniej coś się nie mogłam zalogować, wiec dopiero teraz.
Rogaliki zrobione w 90 % przez moją córkę (z przepisu Wioletty Kozioł) i murzynek z jabłkami.
Rogaliki wyszły smaczne, zrobiłyśmy z podwójnej porcji.Wyszło 48 sztuk.Kilka z Milky Way a reszta z twardą marmoladą owocową.Wreszcie córka złapała bakcyla kucharzenia.Oby!
iwi69
Odp: Odp: : : Wit
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
msewka
Kinia to ja wezmę jeden kawałek, a drugi oddam Tobie, o.k. ?
Miałąm robić dziś rogaliki wg.Babci Uli 9Wioletty Kozioł).Ale rodzina mi się zapowiedziała na wieczór i po pracy szybko upiekłam murzynka z jabłkami.Jest błyskawiczny i pyszny.Piekłam mięcha, robiłam sałatkę i kilka innych rzeczy.Jestem trochę padnięta, bo dziś pracowałam, ale jutro odpocznę.
Odp: Odp: Odp: : : Wit
kinga
I ja tez chcem
Odp: Odp: : : Wit
msewka
Poproszę, razy dwa!
prezes
Termar