Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, czy tu można się przywitać?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Mufinka1 napisał(a):

Jestem tu nowa, to znaczy korzystałam z tych przepisów tu ale po raz pierwszy dodałam przepis, na konkurs - i się witam. Można dołączyć? Kocham pitraszenie, a orientalne smaki to dla mnie nowe odkrycie. Na szczęście muj Hubcio toleruje eksperymenty, chociaż wiem, że wolałby schabowego

Mufinko, im nas więcej tym weselej i ciekawiej.Eksperymentuj i dziel się z nami swoimi przemyśleniami.
Pani prezes naszej drogiej (Dorotce) zaś życzę dziś, aby nerwy Jej nie puszczały, bo jesteśmy z Tobą.Sama bym Ci upiekła kilka takich babek, byle by tylko Cię rozweselić.Wszystko będzie dobrze, tak masz myśleć.Pamiętaj!

Witam, czy tu można się przywitać?

Mufinka1
  • Mufinka1

• Przepisy: 8
Jestem tu nowa, to znaczy korzystałam z tych przepisów tu ale po raz pierwszy dodałam przepis, na konkurs - i się witam. Można dołączyć? Kocham pitraszenie, a orientalne smaki to dla mnie nowe odkrycie. Na szczęście muj Hubcio toleruje eksperymenty, chociaż wiem, że wolałby schabowego

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit

Doro
  • Doro

misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

Dorotko nie martw sie, zobaczysz wszystko bedzie ok a za Twoje zdrowko wypije z checia raz i jeszcze raz[rum , a jutro bede trzymala kciuki za Ciebie Glowa do gory

Teraz już wiem dlaczego rum-club cały w pajęczynach
Rum popijacie gdzie indziej

Czasami trzeba innych wspierac

No to podpierajmy się nawzajemzwłlaszcza jak się za dużo wypije

Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Doro napisał(a):

misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

Dorotko nie martw sie, zobaczysz wszystko bedzie ok a za Twoje zdrowko wypije z checia raz i jeszcze raz[rum , a jutro bede trzymala kciuki za Ciebie Glowa do gory

No to podpierajmy się nawzajemzwłlaszcza jak się za dużo wypije

Odp: Odp: Odp: : : Wit

Doro
  • Doro

misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

Odp: Odp: : : Wit

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Doro napisał(a):

Odp: : : Wit

Doro
  • Doro

prezes
  • prezes

• Przepisy: 21
Cześć moje Słoneczka....aż mi się cieplej na serduchu robi jak tu zaglądam....a teraz jeśli możecie to ....tak w ramach wsparcia ....to za moje zdrówko....bo mnie jutro na hematologię wzywają....i co tu ukrywać ...mam cykora....a poza tym piekłam drożdżową babkę msewki ....jest pyyyyyyyszna ,mało powiedziane znika w mgnieniu oka...już nie pierwszy raz,dodałam tylko owoce i kruszonkę....dziś znów im upiekę...a co,a zdjęcia wrzucę jak wrócę....pozdrawiam i kawke wstawiam

Doro
  • Doro

Ewcia, niemam nic zeby Cie poczestowac ale nie kupuje nic slodkiego i nie pieke....do Wielkanocy przerwa. Poza tym u mnie jest 11,5 stopni na plusie, sloneczko swieci, i ma sie od razu lepszy humor: zeby tylko tak zostalo
obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ja tu nie widzę żadnych słodkości, a chętnie bym skubnęła.

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P