Misia, przewiduję, że pichcić dalej będziemy, ale najemy się oczami patrząc w ekran. Kilka lat temu w każdy Adwent i Wielki Post nie piłam alkoholu i nie jadłam słodyczy - jakieś centymetry spadły w dół. Przy okazji naraziłam się byłej szefowej, bo w czasie imprezy na dzień kobiet oczywiście nie piłam alkoholu wspólne z dwiema innymi koleżankami. Zostałyśmy posądzone o psucie atmosfery, chociaż nasza grupka bawiła się wspaniale. No ale cóż, jak ktoś chce się doczepić, to znajdzie powód. Tak więc teraz przy waszej pomocy wytrwam do samych świąt Ale póki co to
Mirka! Widać szefowa była mało błyskotliwa i inteligentna , dobrze ,ze to już przeszłość. Zdrówko
Misia, przewiduję, że pichcić dalej będziemy, ale najemy się oczami patrząc w ekran. Kilka lat temu w każdy Adwent i Wielki Post nie piłam alkoholu i nie jadłam słodyczy - jakieś centymetry spadły w dół. Przy okazji naraziłam się byłej szefowej, bo w czasie imprezy na dzień kobiet oczywiście nie piłam alkoholu wspólne z dwiema innymi koleżankami. Zostałyśmy posądzone o psucie atmosfery, chociaż nasza grupka bawiła się wspaniale. No ale cóż, jak ktoś chce się doczepić, to znajdzie powód. Tak więc teraz przy waszej pomocy wytrwam do samych świąt Ale póki co to
Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Mirka227
Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
misia53
Mirka! Widać szefowa była mało błyskotliwa i inteligentna , dobrze ,ze to już przeszłość. Zdrówko
Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Mirka227
Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
misia53
pójdę na dietę jak przestaniecie tak pichcić
Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Doro
Nie , nie zapomnialam o Tobie, ale myslalam ze ty juz na diecie
Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
misia53
O Ty świ.....o o mnie zapomniałaś? ja też będę się odchudzać
Doro
Mirka227
msewka
W adwencie zero słodkości i alkoholu! Tak sobie postanowiłam.
A.B.