Ojejku,pierniczek ,drożdzowy,jak bym zjadłaDzis za mna chodziło słodkie tak długo,ze skusiłam sie i zjadłam 2 bardzo słodkie lody i od razu lepiej mi sie zrobiłoZachciało mi sie odchudzania i teraz mam,tylko smakami sie obchodzę
Witam w sobotnie wczesne popołudnie.Podrzucę Wam do popołudniowej kawki piernik wg.Misi.Nie zdążyłam co prawda udekorować, ale za to będzie kilka kalorii mniej.Częstujcie się, a może naszej Misi się polepszy zdrówko i humor.Misiaczku trzymaj się!
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Faktycznie, przepisy są tutaj świetne, a co najważniejsze napisane tak,że nawet osoby które dopiero rozpoczęły kulinarna przygodę są w stanie na ich podstawie stworzyć coś pysznego...U mnie zaczęło się od masła czosnkowego potrzebowałam a nie jestem zwolenniczką "kupnych" produktów, jeśli mogę sam stworzyć a u Was? od czego się zaczęło?
Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Mirka227
Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
kinga
Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
A.B.
Misia piecze,Ewcia piecze...a ja się oblizuję
msewka
A chętnie dam Ci swojego ciasta za kawałek drożdżowca.Aż czuję ten smak.
misia53
Wczoraj to ze mnie był kłębek nerwów od rana do wieczora ale dzisiaj może będzie inaczej, na poprawę humoru też mam ciasto drożdzowe z posypką .
Ewcia fajnie ,że Ci ser nie poszedł całkiem na spód, bo i tak się zdarza ale taki efektowniej wygląda.
msewka
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Agutia
Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
A.B.
iwi69
Czasami przy zakupach dokładają gratisy[/quote
Ale slodziak ten gratis jakie moflety-policzki
luna