A co to za ciacho? Ja bym taki kawałek poprosiła! Ale specjalnie nic wczoraj nie piekłam, bo i czasu nie było i stwierdziłam,że za dużo obżarstwa i dopiero na 11-ego listopada upiekę.Jedziemy na odpust do teściów i już im obiecałam,że coś upiekę.
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam! Ja dzisiaj na obiad robiłam filety z pieczarkami zapiekane na ryżu (suchym) z przepisu od szwagierki. Wyszła duuuuża porcja, pewnie będziemy jedli przez następne dni...
Mirka ,ja nic nie gotowałam więc proszę, podrzuć trochę bardzo to lubię
Witam! Ja dzisiaj na obiad robiłam filety z pieczarkami zapiekane na ryżu (suchym) z przepisu od szwagierki. Wyszła duuuuża porcja, pewnie będziemy jedli przez następne dni...
Witaj kochana,ja dzisiaj też troszkę,a la włoski i niedługo poczęstuję was czymś słodkim,na razie szykuję,miłej niedzieli moje skarby,buziaki dla wszystkich
Dzien dobry wszystkim, witam serdecznie w niedziely poranek. Dzisiaj mamy dzien wolny, wiec moze cos upichcimy ? Wczoraj zrobilam duze zakupy, duzo produktów kuchni wloskiej, ktora do reszty mnie wciagnela. Musze to jakos wykorzystac, ale z czasem jak zwykle nienajlepiej, ale to nic damy rade! Udanej niedzieli zycze wszystkim gotujmowiczom - Milego dnia!
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Dorcia zjedz za mnie ,bo ja dopiero w swięta będę słodkości pojadać
(tylko czy wytrzymam?)
Tak , tak ...ja teraz twoje a na swieta ja nie bede mogla jesc , a ty sie bedziesz opychala. Dziekuje Misiu za szczere checi , ale napewno ktos chetny sie znajdzie
Dorcia, mama mnie uczyła że niegrzecznie jest odmawiać
Ok, moja mama mnie uczyla ze trzeba miec respekt przed starszymi osobami...wiec zjem twoja porcje
O, ty świnio
Ha, ha,ha...chyba literki ci sie p.........y, a moze myslisz o dobrym kotlecie wolowym i nie wiesz co piszesz
Nie macie pojęcia, jak ja Was lubię
Nawzajem Ewcia, nawzajem
Nawzajem Ewcia ,nawzajem
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
(tylko czy wytrzymam?)
Tak , tak ...ja teraz twoje a na swieta ja nie bede mogla jesc , a ty sie bedziesz opychala. Dziekuje Misiu za szczere checi , ale napewno ktos chetny sie znajdzie
Ok, moja mama mnie uczyla ze trzeba miec respekt przed starszymi osobami...wiec zjem twoja porcje
O, ty świnio
Ha, ha,ha...chyba literki ci sie p.........y, a moze myslisz o dobrym kotlecie wolowym i nie wiesz co piszesz
Nawzajem Ewcia, nawzajem
Nawzajem Ewcia ,nawzajem
(tylko czy wytrzymam?)
O, ty świnio
Nawzajem Ewcia, nawzajem
zmieniono 1 raz (ostatnio 07 lis 2009 12:56 przez Doro)
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
msewka
A co to za ciacho? Ja bym taki kawałek poprosiła! Ale specjalnie nic wczoraj nie piekłam, bo i czasu nie było i stwierdziłam,że za dużo obżarstwa i dopiero na 11-ego listopada upiekę.Jedziemy na odpust do teściów i już im obiecałam,że coś upiekę.
A.B.
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
misia53
Mirka ,ja nic nie gotowałam więc proszę, podrzuć trochę bardzo to lubię
Mirka227
Sarenka
A.B.