Witam Jestem zapaloną kucharką ! Lubię gotować wszystko na co mam ochotę . Dzisiaj na obiad postanowiłam ugotować Pstrąga w galarecie ...
Pozdrawiam Może polecicie mi jakieś ciekawe przepisy ;]
Witaj,potrawy w galarecie kojarzą mi się z zimną przystawką,ale każdy je to co lubi i kiedy chce.Widzę, ze juz dostałaś wskazówki,a nawet przepis,więc mi pozostaje życzyć Ci miłego kucharzenia.
Witam
Chyba na kolację ma byc ten pstrąg W galarecie na obiad raczej sie nie podaje .
A przepis jest bardzo prosty :
Filety z pstrąga gotować na małym ogniu ok 15 minut w wywarze warzywnym .Delikatnie wyjąć z wywaru . Wywar przecedzić .Żelatynę namoczyc w zimnej przegotowanej wodzie ( 3 łyzeczki na 1/2 litra ) . Rybę ułożyć na pólmisku , obłożyć jajami, groszkiem , dekoracjami z marchewki . Oblać krzepnącą galaretą . Wstawić do lodówki na kilka godzin by galareta zastygła .
Zobacz przepisy na inne ryby w galarecie . Pstrąga robi się tak samo .
Polecam lekkie zakwaszenie galarety sokiem z cytryny .
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam Jestem zapaloną kucharką ! Lubię gotować wszystko na co mam ochotę . Dzisiaj na obiad postanowiłam ugotować Pstrąga w galarecie ...
Pozdrawiam Może polecicie mi jakieś ciekawe przepisy ;]
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
msewka
A.B te Twoje róże mnie powalają z nóg.Są przepiękne.Czy pachną równie pięknie?
Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
A.B.
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
A.B.
Witaj,potrawy w galarecie kojarzą mi się z zimną przystawką,ale każdy je to co lubi i kiedy chce.Widzę, ze juz dostałaś wskazówki,a nawet przepis,więc mi pozostaje życzyć Ci miłego kucharzenia.
Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Babciagramolka
Chyba na kolację ma byc ten pstrąg W galarecie na obiad raczej sie nie podaje .
A przepis jest bardzo prosty :
Filety z pstrąga gotować na małym ogniu ok 15 minut w wywarze warzywnym .Delikatnie wyjąć z wywaru . Wywar przecedzić .Żelatynę namoczyc w zimnej przegotowanej wodzie ( 3 łyzeczki na 1/2 litra ) . Rybę ułożyć na pólmisku , obłożyć jajami, groszkiem , dekoracjami z marchewki . Oblać krzepnącą galaretą . Wstawić do lodówki na kilka godzin by galareta zastygła .
Zobacz przepisy na inne ryby w galarecie . Pstrąga robi się tak samo .
Polecam lekkie zakwaszenie galarety sokiem z cytryny .
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Pyza
Przepisy są dobrze posortowane, wpisz w wyszukiwarkę nazwę potrawy albo głównego składnika i ...wybierz coś pysznego!
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
kucharka1111
Pozdrawiam Może polecicie mi jakieś ciekawe przepisy ;]
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
BETII
NAPEWNO PYSZNIE A MOŻE BYĆ I WESOŁO
Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Sarenka
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
A.B.
ja poproszę kawałek do kawy
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Pyza