Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Witam i milego dzionka zycze

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
witam serdecznie kochanych kucharzy
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
A ja wszystkim zycze reszty dnia i wogóle calego zycia bez goryczy, to gubi ludzi, oj gubi

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Ja równiez witam bardzo serdecznie i zycze milego popoludnia

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
Ja rowniez witam i milego dnia zycze
obrazek

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Dlaczego teraz nikt się nie wita?
Ja tam witam i miłego dnia i całego tygodnia zyczę

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Ach dziewczyny, Ewa ogóreczki, Ty ciasteczko. Mnie sie tez zdarzalo za mocno nawilzyc, ale dobrze, ze to smaku wcale nie psuje, tylko przed goscmi czasami lyso, bo czlowiek chcialby najlepiej, a nie zawsze wychodzi. Ciacho swietne, chetnie skosztuje, Baaaaaardzo lubie nadzienie makowe, ale mam bardzo ograniczony dostep do masy makowej, jak wroce do Polski to sobie odbije makowcami, i zorbie ich tyle, ze czesc pozamrazam, o.
Ewo, Bozia sie chyba na Ciebie nie powinna pogniewac za te niedzielne dokanczanie roboty. Mnie tez sie zdarzalo przekladac cos do zrobienia na niedziele, ale czasami po prostu nie ma wyjscia

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
msewka napisał(a):

Sarenka napisał(a):

A.B no to beda dwa nowe plauszki na gotujmy, bo u mnie juz wieniec w piekarniku, przed chwila zasiadl i ma zamiar sie zezlocic CHyba, ze wyjdzie zakalcuch, bo przy debiucie wszystko mozliwe

Sarenko wieniec wyjdzie super zobaczysz.Pierwszy raz czasami ciasto lepiej wychodzi,bo się człowiek bardziej przykłada a najgorzej jak nam bardzo zależy,żeby coś wyszło to wtedy różnie się udaje.Ja piekę murzynka z jabłkami.Miałam mało czasu po pracy a jeszcze musiałam pozawozić słoiki na ogórki na działkę i ugotować zalewę.Wstyd się przyznać,ale w niedzielę będę wkładać ogórki.Nigdy niedzielą się nie dorabiam,ale nie mam teraz kiedy.A ogórki po meksykańsku idą u mnie jak woda.

Sarenko ,wcale się nie przejmuj,ja przesadziłam troszkę z nasączaniem,ale co tam,grunt,że smaczny,poczęstuj się
obrazek

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Sarenka napisał(a):

A.B no to beda dwa nowe plauszki na gotujmy, bo u mnie juz wieniec w piekarniku, przed chwila zasiadl i ma zamiar sie zezlocic CHyba, ze wyjdzie zakalcuch, bo przy debiucie wszystko mozliwe

Sarenko wieniec wyjdzie super zobaczysz.Pierwszy raz czasami ciasto lepiej wychodzi,bo się człowiek bardziej przykłada a najgorzej jak nam bardzo zależy,żeby coś wyszło to wtedy różnie się udaje.Ja piekę murzynka z jabłkami.Miałam mało czasu po pracy a jeszcze musiałam pozawozić słoiki na ogórki na działkę i ugotować zalewę.Wstyd się przyznać,ale w niedzielę będę wkładać ogórki.Nigdy niedzielą się nie dorabiam,ale nie mam teraz kiedy.A ogórki po meksykańsku idą u mnie jak woda.

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
A.B. napisał(a):

msewka napisał(a):

A.B. napisał(a):

Doro napisał(a):

Nareszcie pokazalas to miejsce gdzie pysznosci przygotowujesz, i siebie przy pracy

dzieci uchwyciły,dobrze wyglądam,bo twarzy nie widać,tu szaleństwo paprykowe w pełni,ale ja i dzieci uwielbiamy konserwowe pyszności,więc Ania w akcji

Kobieto co Ty z tą twarzą.Już ją widziałyśmy i masz miłą i delikatną aparycję.A Ty ciągle swoje.Oj,bo się do Ciebie przejadę i nauczę Cię samoakceptacji.

Ewcia zapraszam,nie tylko na naukę samoakceptacji,ale i na ciacho na pożegnanie wakacji,jutro będzie gotowe jak nic

A.B. póki co wirtualnie to ciacho i pierwsza lekcja.Dziś mam gości.Przyjeżdają nie tyle do nas,co posłuchać Dody,która dziś u nas koncertuje.I jeszcze muszę im towarzyszyć.Ciekawe czy Dżaga wystąpi na różowo czy na czarno.hi.hi?

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P