Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
A.B no to beda dwa nowe plauszki na gotujmy, bo u mnie juz wieniec w piekarniku, przed chwila zasiadl i ma zamiar sie zezlocic CHyba, ze wyjdzie zakalcuch, bo przy debiucie wszystko mozliwe

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Sarenka napisał(a):

Eh, brzuch przodem a ja z tylu W dodatku warzywa z kurczakiem zajmuja miejsce w piekarniku, a tutaj jeszcze wieniec na poczekaniu i zupka w planach, a zapachy.. uhmm chcialabym miec taki magiczny przycisk, dzieki ktoremu po nacisnieciu, moglabym zjesc bezkarnie wszystko co mi pieknie pod nosem pachnie

Sarenka,ja dzisiaj na też słodko,a na obiad placki ziemniaczane Rumcajsa(inaczej węgierskie-wersja udoskonalona) i do tego kompocik

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Eh, brzuch przodem a ja z tylu W dodatku warzywa z kurczakiem zajmuja miejsce w piekarniku, a tutaj jeszcze wieniec na poczekaniu i zupka w planach, a zapachy.. uhmm chcialabym miec taki magiczny przycisk, dzieki ktoremu po nacisnieciu, moglabym zjesc bezkarnie wszystko co mi pieknie pod nosem pachnie

Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego

A.B.
  • A.B.

msewka napisał(a):

A.B. napisał(a):

Doro napisał(a):

Nareszcie pokazalas to miejsce gdzie pysznosci przygotowujesz, i siebie przy pracy

dzieci uchwyciły,dobrze wyglądam,bo twarzy nie widać,tu szaleństwo paprykowe w pełni,ale ja i dzieci uwielbiamy konserwowe pyszności,więc Ania w akcji

Kobieto co Ty z tą twarzą.Już ją widziałyśmy i masz miłą i delikatną aparycję.A Ty ciągle swoje.Oj,bo się do Ciebie przejadę i nauczę Cię samoakceptacji.

Ewcia zapraszam,nie tylko na naukę samoakceptacji,ale i na ciacho na pożegnanie wakacji,jutro będzie gotowe jak nic

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
A.B. napisał(a):

Doro napisał(a):

Nareszcie pokazalas to miejsce gdzie pysznosci przygotowujesz, i siebie przy pracy

dzieci uchwyciły,dobrze wyglądam,bo twarzy nie widać,tu szaleństwo paprykowe w pełni,ale ja i dzieci uwielbiamy konserwowe pyszności,więc Ania w akcji

Kobieto co Ty z tą twarzą.Już ją widziałyśmy i masz miłą i delikatną aparycję.A Ty ciągle swoje.Oj,bo się do Ciebie przejadę i nauczę Cię samoakceptacji.

ulcia21
  • ulcia21

• Przepisy: 68
Witam po krotkiej przerwie

A.B.
  • A.B.

Doro napisał(a):

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

A.B.
  • A.B.

Doro napisał(a):

A.B. napisał(a):

KOBIETY GÓRĄ,ja tez wolę wypad na wycieczkę ,czy nad jezioro lub basen niż kolejny eksponat w domu,ale kuchnia wymaga wymiany i to szybkiej-szafki popuchły biedne,od kalorii i grozi mi utratą zastawy obiadowej i zdrowia jak komuś to rymsnie na nogę lub inną częśc ciała

A.B to u ciebie zakup murowany i to trzeba sie pospieszyc zeby niedoszlo do nieszczescia

Zgadza się tym bardziej,że i tak odsłużyły swoje,teraz kuzyn ma mi zrobić nówki na wymiar
obrazek

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
A.B. napisał(a):

KOBIETY GÓRĄ,ja tez wolę wypad na wycieczkę ,czy nad jezioro lub basen niż kolejny eksponat w domu,ale kuchnia wymaga wymiany i to szybkiej-szafki popuchły biedne,od kalorii i grozi mi utratą zastawy obiadowej i zdrowia jak komuś to rymsnie na nogę lub inną częśc ciała

A.B to u ciebie zakup murowany i to trzeba sie pospieszyc zeby niedoszlo do nieszczescia

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P