Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Sarenka napisał(a):

Jak dobrze, ze juz mozesz odetchnac, zapraszam do klubu rumowego, mamy piatek! Msewko, musze napisac do Ciebie na priv, ale troche sie wstydze...

Nie wstydź się,już wszystko wiem i jestem na tak.

Odp: Witam, witam kto sie ze mna

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Jak dobrze, ze juz mozesz odetchnac, zapraszam do klubu rumowego, mamy piatek! Msewko, musze napisac do Ciebie na priv, ale troche sie wstydze...

msewka
  • msewka

Witam.Ja już po dwóch zakończeniach roku szkolnego, i każde trwało ponad dwie godziny.Ale są dwa świadectwa z paskiem i dwie nagrody ,oprócz tego dyplomy za konkursy.Świadectwo złożone do gimnazjum i wreszcie córka ma wakacje więc i ja mam głowę spokojniejszą.

teresa.rembiesa
misia53 napisał(a):

W moich rodzinnych stronach też się obchodzi.
Zawsze staram się na urlop jechać w sierpniu , bo na odpuscie spotykamy się z różnych części kraju przybyłe koleżanki

Misiu to fajna sprawa takie spotkania.

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
W moich rodzinnych stronach też się obchodzi.
Zawsze staram się na urlop jechać w sierpniu , bo na odpuscie spotykamy się z różnych części kraju przybyłe koleżanki

msewka
  • msewka

Ja znam miejscowości gdzie się obchodzi, może u nas w regionie jest inaczej.

teresa.rembiesa
msewka napisał(a):

U nas jutro rano msza na zakończenie roku,więc przede mną.A i jutro odpust w naszej parafii,i choć w mieście odpust nie jest tak uroczyście świętowany jak na wsiach ja przygotuję coś dobrego skoro i tak nie idę do pracy.
A tak przy okazji to na wsiach rodzinnie obchodzi się odpusty,nawet w tygodniu.Zaprasza się gości itd, a u nas to wiele osób,nawet wierzących nawet nie zawsze wie kiedy u nich w parafii wogóle jest odpust.

msewko nawet na wsi odpustu już nikt nie obchodzi u nas to nawet bud z cukierkami nie było ludzie już też się nie goszczą tak jak za moich młodych lat,może tylko w kościele jest więcej ludzi o ile wypadnie w niedzielę bo w tygodniu to pustki.

zmieniono 1 raz (ostatnio 18 cze 2009 22:39 przez teresa.rembiesa)

madzia1
  • madzia1

• Przepisy: 7
Witam ciepło

msewka
  • msewka

U nas jutro rano msza na zakończenie roku,więc przede mną.A i jutro odpust w naszej parafii,i choć w mieście odpust nie jest tak uroczyście świętowany jak na wsiach ja przygotuję coś dobrego skoro i tak nie idę do pracy.
A tak przy okazji to na wsiach rodzinnie obchodzi się odpusty,nawet w tygodniu.Zaprasza się gości itd, a u nas to wiele osób,nawet wierzących nawet nie zawsze wie kiedy u nich w parafii wogóle jest odpust.

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Witam Was dzisiaj wcześniej ,bo byłam w kościółku pełnym młodzieży na zakończenie roku szkolnego.

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P