Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Kingo, dzieki, ale ta migrena to chyba z przemeczenia... Dzisiaj niestety tez mnie dorwala, mam nadzieje, ze to przejsciowe, a moze przez moje problemy z kregoslupem. Mysle, ze w weekend, jak bede z rodzinka, nie bede miala czasu, by pamietac o bolu Zreszta jak jestem z corcia, ktora wkrotce odbiore ze szkoly, izoluje sie od wszystkich problemow. Jak dobrze, ze mamy ladna pogode, bede mogla powyglupiac sie z moim malenstwem w ogordku i bedziemy spacerkowac, moze nawet zaliczymy plac zabaw

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
Ja na szczescie migren nie miewam,jedna z moich szefowych w Polsce zawsze jak miala mnie wczesniej zwolnic z pracy to nagle dostawala migreny i zegnaj wolny wieczorze

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Sarenka napisał(a):

My wrocilysmy z placu zabaw, mam migrene Wiec zaraz zmykamy do lozeczka, tylko... jak tu przekonac mojego szkraba, by poszedl wczesniej do lozka Codziennie zasypia o 22 i to jest dla niej norma..

Sarenko mam nadzieje,ze Twoja migrena poszla juz won preczWiem,ze to nie jest nic przzyjemnego i czlowiek sie bardzo meczy

Sarenka
  • Sarenka

My wrocilysmy z placu zabaw, mam migrene Wiec zaraz zmykamy do lozeczka, tylko... jak tu przekonac mojego szkraba, by poszedl wczesniej do lozka Codziennie zasypia o 22 i to jest dla niej norma..

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
A ja zaparzyłam sobie mocną miętkę z własnej działki i nawet ją poslodzilam,choć nie słodzę , ale dziś chyba tego mi było trzeba.I teraz siedzę i tak mi słodko i miętowo

Sarenka
  • Sarenka

Eh, nie jeden koniec swiata w zyciu przezylismy.. czasami zycie potrafi dac w kosc.. czasami zasmuca, jakby los nas karal... ale coz zrobic.. dzielnie trwac Moja corcia tez nudzi, ale za rodzinka, ktorej miec w poblizu nie moze... A ja nudze za samorealizajca i odpoczynkiem. Ach ta nuda

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

msewka
  • msewka

Sarenka napisał(a):

Ewo, jakos pesymizmem tchnelo. Zmeczona masz prawo byc, ale wykonczona? CHyba nie jest az tak zle?! A co tam u corci?

Wykończona to wczoraj było odpowiednie słowo.I psychicznie i fizycznie.
Córka się nudzi jak mops.Pogoda u nas prawie cały deszczowa więc nawet nie ma jak wyjść do koleżanek.Czyta książki,ogląda telewizję i gra na komputerze.A teraz wakacje pod znakiem zapytania.Mężowi lekarz powiedział,że po 7 tygodniach ma mieć wyciągane druty z palca i nie wiem czy da radę prowadzić auto i jak się ta ręka zagoi.Pożyjemy,zobaczymy.

madzia1
  • madzia1

• Przepisy: 7
witam

Sarenka
  • Sarenka

Ewo, jakos pesymizmem tchnelo. Zmeczona masz prawo byc, ale wykonczona? CHyba nie jest az tak zle?! A co tam u corci?

msewka
  • msewka

Witam.U nas za to ciągle pochmurno i szaro.W pracy kipisz i jestem już wykończona.Może mąż wyjdzie już dziś do domu to choć szpital po pracy mi odpadnie.Byle do soboty,jakoś dotrwam.

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P