Ja też po pracy zmęczona, ale u nas pada od rana.Z tą różnicą,że się ociepliło nieco,więc wybrałam się do sklepu po mielone z indyka i jutro jednak na obiad klopsiki z koperkiem.
Ale reklame klopsikom zrobilam
Dokładnie tak jak mówisz.Mam nadzieję,że wyjdą mi tak ładne jak Tobie.Tylko to moje mielone takie podejrzanie rzadkie.O tej porze raczej ciężko coś rozsądnego kupić.
Ja też po pracy zmęczona, ale u nas pada od rana.Z tą różnicą,że się ociepliło nieco,więc wybrałam się do sklepu po mielone z indyka i jutro jednak na obiad klopsiki z koperkiem.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Kinia,jedna rada-to nie rob,my sie wybieramy na festyn(jak juz nam wiadomo,jak u Ciebie pogoda to u mnie tez)caly dzien dzisiaj w kuchni spedzilam,a wieczorem jeszcze mam ciasto piec.
A co to za festynTaki z tancamiBo jesli tak to juz Ci zazdroszcze
Kinia,jedna rada-to nie rob,my sie wybieramy na festyn(jak juz nam wiadomo,jak u Ciebie pogoda to u mnie tez)caly dzien dzisiaj w kuchni spedzilam,a wieczorem jeszcze mam ciasto piec.
WitajcieU mnie goraco jak cholera,nie ma czym oddychac,a my dopiero wrócilismy z zakupów po calym dniuJestem zrypana i to potwornie,nic mi sie nie chce robic
Miałam jutro zrobić chińszczyznę na obiad,ale te klopsiki w sosie koperkowym mnie zaintrygowały i biję się z myślami,czy iść w ten deszcz do sklepu po mielone z indyka,bo resztę składników mam w domu.
Misiu sos wyszedl gesty,ale mi sie wydaje,ze taki powinien byc,ja znowu mam problem bo mi sosy zawsze za zadkie wychodza,a ten to fajna odmiana,tylko ja sypalam plaskie lyzki,a lyzki tez mam takie nie za glebokie.
Miałam jutro zrobić chińszczyznę na obiad,ale te klopsiki w sosie koperkowym mnie zaintrygowały i biję się z myślami,czy iść w ten deszcz do sklepu po mielone z indyka,bo resztę składników mam w domu.
Też mi się ten orzepis podoba tylko wydaje mi się że za dużo mąki tam podane
i myślę sobię że niepotrzebnie się wtrąciłam.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
msewka
Dokładnie tak jak mówisz.Mam nadzieję,że wyjdą mi tak ładne jak Tobie.Tylko to moje mielone takie podejrzanie rzadkie.O tej porze raczej ciężko coś rozsądnego kupić.
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Anula
Ale reklame klopsikom zrobilam
Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Anula
msewka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
kinga
A co to za festynTaki z tancamiBo jesli tak to juz Ci zazdroszcze
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Anula
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
kinga
Anula
Ja dalam mieso z kurczaka,bo z indyka nie bylo.
Anula
misia53
Też mi się ten orzepis podoba tylko wydaje mi się że za dużo mąki tam podane
i myślę sobię że niepotrzebnie się wtrąciłam.