Msewko, o ile dobrze sie doczytalam, to chyba powinnas odpoczac po ciezkim dniu w pracy... a TY w najlepsze zasuwasz sobie przy garach... eh, gdybysmy byly doceniane w sposob, w jaki na to zaslugujemy..
Sarenko,dałam radę upiec ciasto a po tym padłam na łózko jak kłoda .Oczywiście zdążyłam wziąć kąpiel.A dziś znów do pracy,ale tylko do 13-tej,więc dam radę.Tylko pogoda okropna,pada i zimno,brrrr.Pozdrawiam dziewczynki i chłopców też jeśli czytają.
Msewko, o ile dobrze sie doczytalam, to chyba powinnas odpoczac po ciezkim dniu w pracy... a TY w najlepsze zasuwasz sobie przy garach... eh, gdybysmy byly doceniane w sposob, w jaki na to zaslugujemy..
Ja też właśnie piekę ciasto wg. swojego przepisu na szarlotkę Tutti frutti ale zamiast dżemu jabłkowego dałam truskawki i rabarbar.Tylko nogi mnie już okropnie bolą.
Oj troszke mi zajmie czasu przejzenie przepisow i postow, teraz jestem na etapie odpisywania na priv, musze dodac nowy wieniec, mam nadzieje, ze mi sie uda zrobic choc czesc tego, co mam w planach...
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna
teresa.rembiesa
Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Sarenka
Sarenka
Witam w sobote. Msewko, nalezy Ci sie odpoczynek, koniecznie! Choc raz mnie posluchaj
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
kiwi
misia53
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
msewka
Sarenko,dałam radę upiec ciasto a po tym padłam na łózko jak kłoda .Oczywiście zdążyłam wziąć kąpiel.A dziś znów do pracy,ale tylko do 13-tej,więc dam radę.Tylko pogoda okropna,pada i zimno,brrrr.Pozdrawiam dziewczynki i chłopców też jeśli czytają.
Sarenka
msewka
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Sarenka
Anula