Msewko, to wypijmy na poprawe nastroju Jeszcze robie podwojnie truskawkowy wieniec jogurtowy, za moment bedzie gotowy, winko z deserem na pewno poprawi nam nastroj
O to ja poproszę o przepis na ten wieniec truskawkowy, zrobię córce na jej powrót.A w sumie w barku też coś znajdę dla towarzystwa.
a KOCHANE JESTEśCIE DZIEWCZYNY,żE DOTRZYMACIE MI TOWARZYSTWA.
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Msewko, to wypijmy na poprawe nastroju Jeszcze robie podwojnie truskawkowy wieniec jogurtowy, za moment bedzie gotowy, winko z deserem na pewno poprawi nam nastroj
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
A ja witam po pracy.Smutno mi samej w domu.Córki nie ma ,męża nie ma. Koleżankę mam w szpitalu, właśnie się dowiedziałam, ale trochę późno żeby się wybrać do niej w odwiedziny.Chyba jutro po pracy wskoczę. Dzień w pracy był nieciekawy, same problemy trudne do rozwiązania a ja już mam dość.Jutro będzie nowy dzień i jak mówiła Scarlet pomyślę o tym jutro.
Msewko jutro napewno bedzie lepiejNie ma corci,nie ma meza to wykorzystaj ten wolny czas dla siebie,np.plotkujac z nami
Tak właśnie zrobię Kinga.Poszperam przy okazji w przepisach.
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
A ja witam po pracy.Smutno mi samej w domu.Córki nie ma ,męża nie ma. Koleżankę mam w szpitalu, właśnie się dowiedziałam, ale trochę późno żeby się wybrać do niej w odwiedziny.Chyba jutro po pracy wskoczę. Dzień w pracy był nieciekawy, same problemy trudne do rozwiązania a ja już mam dość.Jutro będzie nowy dzień i jak mówiła Scarlet pomyślę o tym jutro.
Msewko jutro napewno bedzie lepiejNie ma corci,nie ma meza to wykorzystaj ten wolny czas dla siebie,np.plotkujac z nami
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
msewka
O to ja poproszę o przepis na ten wieniec truskawkowy, zrobię córce na jej powrót.A w sumie w barku też coś znajdę dla towarzystwa.
a KOCHANE JESTEśCIE DZIEWCZYNY,żE DOTRZYMACIE MI TOWARZYSTWA.
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
msewka
Tak właśnie zrobię Kinga.Poszperam przy okazji w przepisach.
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
kinga
Doro
msewka
Sarenka
ulcia21
kiwi