Jak duszno, to niedobrze, ale dobrze, jak nie pada i nie wieje A najlepiej, kiedy swieci slonce i jest w sam raz Szkoda, ze u mnie od tygodnia wieje i wieje, pada i wieje. Ale co tam, ja poki co musze siedziec w domq i sie kurowac :]
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam, witam witam, nareszcie znalazlam sosob, by znow z Wami byc! )))
Witaj Sarenko.Chyba przez tą piękną pogodę ostatnio mało osób zagląda na forum.Wszyscy wolimy korzystać z pięknej aury.Choć dziś u nas pogrzmiało i troszkę popadało,a teraz na nowo świeci słońce i jesz duszno.
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Wylac wode po sledziach poprzez balkon Bezmyslnosc czasami spolpracuje z brakiem oglady cywilizacyjnej.... Oj, czasami chcialoby sie wymienic sasiadow... Ja mialam takiego, ktory przez wiele lad przechadzal sie w ta i we wta pod moim oknem (mieszkanie na parterze), czesto stawal i wlepial slepska w moje firanki! Kiedy to wspominam... uhh jak dobrze, ze tam juz nie mieszkam Wstyd sie przyznac, ale moj 2 lata starszy kuzyn, tak sie zirytowal, ze pokazal sasiadowi srodkowego palca... troszke bylo mi ale i smiechu co nie miara
Mnie też kilka razy sąsiadka zalała,ale najlepszy numer odwaliła,gdy niechcący wylała na balkonie miskę,w której moczyła śledzie wprost na moją pościel.Po prostu zapach fishwomen.Rewelacja.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
misia53
ulcia21
kiwi
Sarenka
msewka
Witaj Sarenko.Chyba przez tą piękną pogodę ostatnio mało osób zagląda na forum.Wszyscy wolimy korzystać z pięknej aury.Choć dziś u nas pogrzmiało i troszkę popadało,a teraz na nowo świeci słońce i jesz duszno.
Sarenka
ulcia21
Sarenka
Sarenka
msewka