Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: : : Wit

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
misia53 napisał(a):

Dziewczynki witam Was z adowoleniem ,bo oceny wreszcie działają no i z tej radości częstuję Was zgadnijcie czym .Trochę zdjęcie żle zrobione ,bo ogonów dwóch nie widać albo drugie wstawię
To ciasto ma ważność do lipca więc spokojnie

Dzieki wlasnie pije kawke to wzrokowo "zjem" w srodku to jak panini wloskie one maja date waznosci ok 6-miesiecy.

Odp: : : Wit

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
Dziewczynki witam Was z adowoleniem ,bo oceny wreszcie działają no i z tej radości częstuję Was zgadnijcie czym .Trochę zdjęcie żle zrobione ,bo ogonów dwóch nie widać albo drugie wstawię
To ciasto ma ważność do lipca więc spokojnie
obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 12 maj 2010 07:52 przez misia53)

iwi69
  • iwi69

Kochana Heniu mnie tez jest ciezko ale musze tak robic bo kiedys mialam tak wysoki cholesterol,ze glowa mala.Wczoraj zjadlam tylko 1/2 magdalenki i koniec.A w tym tygodniu pieke ciasto bo chodza za mna i "mialcza".To truskawkowe to zjadlam kawaleczek doslownie aby tylko sprobowac.Jest ciezko ale u mnie NIE jest NIE I KONIEC.

Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
iwi69 napisał(a):

Henia napisał(a):

iwi69 napisał(a):

Prosze bardzo czestuj sie Heniu.Zewa ja robie mniejsze ilosci tylko dla tych co moga jesc a ja tylko w niedziele troche skubne.(((

Możesz sobie odmówić takich pyszności?!

Tak kochana bo kiedys jadlam i sobie "olewaalam"co jem i przytylam 10kg w szybkim tepie juz to mam za soba bo schudlam i mam silna wole.Zebys Ty wiedziala ile ja sie nacierpie;(((

To naprawdę trudne, być tutaj, oglądać te pyszności, samej takie robić i nie ruszyć!Podziwiam Cię za siłę woli! Ja parę lat temu przytyłam prawie 30kg. Nie było to obżarstwo tylko niewłaściwe leki.Połowy już się pozbyłam, ale bardzo chciałabym jeszcze wrócić do swojej wagi. może kiedyś się uda. Jem praktycznie wszystko w małych ilościach. Szczególnie ciasta nie umiem sobie odmówić!

Henia
  • Henia

A.B. napisał(a):

Ja na dzisiaj uciekam,nie wiem jak jutro będzie wyglądał dzień,do piątku wieczorem"jazda na rolkach i to na super dopalaczu"-kawusi.Dobranoc dziewczynki kochane,spokojnych i pięknych snów...a to ciacho na do widzenia

Dobrej nocy i do jutra!

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Ja na dzisiaj uciekam,nie wiem jak jutro będzie wyglądał dzień,do piątku wieczorem"jazda na rolkach i to na super dopalaczu"-kawusi.Dobranoc dziewczynki kochane,spokojnych i pięknych snów...a to ciacho na do widzenia
obrazek

Odp: Odp: Odp: : : Wit

iwi69
  • iwi69

Henia napisał(a):

iwi69 napisał(a):

Prosze bardzo czestuj sie Heniu.Zewa ja robie mniejsze ilosci tylko dla tych co moga jesc a ja tylko w niedziele troche skubne.(((

Tak kochana bo kiedys jadlam i sobie "olewaalam"co jem i przytylam 10kg w szybkim tepie juz to mam za soba bo schudlam i mam silna wole.Zebys Ty wiedziala ile ja sie nacierpie;(((

Henia
  • Henia

iwi69 napisał(a):

iwi69
  • iwi69

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
a ja mam dwie komunie do obskoczenia w tym tygodniu i ślub siostry,jak to przetrwam,to w następnym tygodniu odpoczywam i tyle

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P