Ewcia , jezeli Pati byla w Gaggenau, ktore sie pisze z 2 "g" to byla tylko 67 km odemnie, ale i sa miejscowosci z 1 "g"
A rewanz to napewno bedzie juz na nowym mieszkaniu
Już raz Ewce mówiłam ,że zjada literę ale ona się uwzięła
Ewcia , jezeli Pati byla w Gaggenau, ktore sie pisze z 2 "g" to byla tylko 67 km odemnie, ale i sa miejscowosci z 1 "g"
A czy można taką kawkę poprosić?
Kurczę lecę sobie zaparzyć, bo zasypiam na siedząco.
Mam wolne, a po 17-ej muszę jechać na szkolenie BHP.Patka wróciła przed 4-tą nad ranem a co godzinę czy dwie informowała gdzie są , tak więc prawie nie spałam.
Za to Ona wstała o 2-ej i to dlatego, że ją obudziłam na obiad i żeby dostać się do jej torby i móc wrzucić pranie.Masa wrażeń, zdjęć i miłe wspomnienia przywiozła.Z koleżanką z Gagenau się zaprzyjaźniła , i ponoć znajomość ma być kontynuowana.
Rodzina pochodzi z Polski, i przyjęła ją bardzo ciepło.Za rok będzie okazja się odwdzięczyć,jak przyjadą do nas.
Ja na dzisiaj uciekam,nie wiem jak jutro będzie wyglądał dzień,do piątku wieczorem"jazda na rolkach i to na super dopalaczu"-kawusi.Dobranoc dziewczynki kochane,spokojnych i pięknych snów...a to ciacho na do widzenia
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : : Wit
A.B.
Odp: Odp: : : Wit
misia53
Już raz Ewce mówiłam ,że zjada literę ale ona się uwzięła
Odp: : : Wit
Doro
Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
msewka
A czy można taką kawkę poprosić?
Kurczę lecę sobie zaparzyć, bo zasypiam na siedząco.
Mam wolne, a po 17-ej muszę jechać na szkolenie BHP.Patka wróciła przed 4-tą nad ranem a co godzinę czy dwie informowała gdzie są , tak więc prawie nie spałam.
Za to Ona wstała o 2-ej i to dlatego, że ją obudziłam na obiad i żeby dostać się do jej torby i móc wrzucić pranie.Masa wrażeń, zdjęć i miłe wspomnienia przywiozła.Z koleżanką z Gagenau się zaprzyjaźniła , i ponoć znajomość ma być kontynuowana.
Rodzina pochodzi z Polski, i przyjęła ją bardzo ciepło.Za rok będzie okazja się odwdzięczyć,jak przyjadą do nas.
dusia30
A.B.
Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
Henia
Pyzuniu, a ja bym mogła dostać filiżaneczkę tej pięknej kawki?! Ale zapachniała!
Odp: Odp: Odp: : : Wit
Pyza
Może kawkę do ciasta?
A.B.
Odp: Odp: : : Wit
luna
Jedno z najciekawszych ciasteczek jakie widzialam