Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: : : Wit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Coś tu pusto na wątku, to podrzucę coś słodkiego.Kto zwącha niech się częstuje.
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: : : Wit

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
teresa.rembiesa napisał(a):

Dziewczyny ja mam gruszę konferencję, co roku ma bardzo dużo owoców.Poczekacie do września to was poczęstuję.

Tereniu , przyjadę do Ciebie na wykopki.

teresa.rembiesa
Dziewczyny ja mam gruszę konferencję, co roku ma bardzo dużo owoców.Poczekacie do września to was poczęstuję.

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Chyba więcej jest na nie amatorów

Odp: Odp: Odp: : : Wit

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Ewcia, wcale nie wiem czy chodziło o mnie, ale faktem jest, że uwielbiam Konferencje

Odp: Odp: : : Wit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
iwi69 napisał(a):

Witam i gruszki konferencja ktore dzisiaj kupilam wiadomo czyje ulubione))

Moje też, ale wiem, że o Pyzę chodzi.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
iwi,

Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Na temat anginy to wiem coś z własnego doświadczenia. Mój młodszy syn co roku przechodził po 6 angin, Ciągle był na antybiotykach. Miałam prawie rok spokoju i jak poszedł do przedszkola to po dwóch dniach się zaczęło do tego stopnia, że musiałam zrezygnować z przedszkola całkowicie. Bo przedszkole drogie a jak dziecko nie chodzi to i tak trzeba płacić. I odpukać od października mam spokój, doktor przepisał mojemu małemu szczepionkę w saszetkach RIBOMUNYL, bierze się przez pół roku przez cztery dni w miesiącu. I naprawdę to działa. Jeśli któraś z Was dziewczyny ma problemy z różnymi infekcjami swoich dzieci to polecam, doktor wypróbował to na swojej córce, ja na swoim anginowcu i mam spokój. Podczas brania szczepionki może występować gorączka, ale tao może tak być, zależy od dziecka. Pozdrawiam wszystkie osoby zmagające się z częstymi chorobami swoich pociech.

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Witam i gruszki konferencja ktore dzisiaj kupilam wiadomo czyje ulubione))
obrazek

Odp: Odp: Odp: : : Wit

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
misia53 napisał(a):

Anula napisał(a):

Czesc Kochani nas przed samymi Swietami grypa zoladkowa dopadla a w Swieta maly zaczal pokaslywac wczoraj bylam z nim u lekarza-antybiotyk na 10 dni,a mnie tez juz dopadlo i znowu w domu szpitalSzkoda bo maly ma wolne w szkole a pogoda sliczna,tylko gdzies sie wybrac w teren,a tu trzeba w domku siedziec.

Anula , to smutne ale też jakoś mi to dziwne ,bo grypa żołądkowa za zwyczaj krótko trwa i lekarze antybiotyków nie piszą zwlaszcza na 10 dni . wiem ,bo synowa ze swoimi ostatnio chodziła. chyba .że u nas inaczej leczą....

Grype zoladkowa mielismy przed Swietami ,a w Swieta maly zaczal pokaslywac jak z nim bylam u lekarza to okazalo sie ze to angina,a ja tez zlapalam od niego

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P