Na temat anginy to wiem coś z własnego doświadczenia. Mój młodszy syn co roku przechodził po 6 angin, Ciągle był na antybiotykach. Miałam prawie rok spokoju i jak poszedł do przedszkola to po dwóch dniach się zaczęło do tego stopnia, że musiałam zrezygnować z przedszkola całkowicie. Bo przedszkole drogie a jak dziecko nie chodzi to i tak trzeba płacić. I odpukać od października mam spokój, doktor przepisał mojemu małemu szczepionkę w saszetkach RIBOMUNYL, bierze się przez pół roku przez cztery dni w miesiącu. I naprawdę to działa. Jeśli któraś z Was dziewczyny ma problemy z różnymi infekcjami swoich dzieci to polecam, doktor wypróbował to na swojej córce, ja na swoim anginowcu i mam spokój. Podczas brania szczepionki może występować gorączka, ale tao może tak być, zależy od dziecka. Pozdrawiam wszystkie osoby zmagające się z częstymi chorobami swoich pociech.
Czesc Kochani nas przed samymi Swietami grypa zoladkowa dopadla a w Swieta maly zaczal pokaslywac wczoraj bylam z nim u lekarza-antybiotyk na 10 dni,a mnie tez juz dopadlo i znowu w domu szpitalSzkoda bo maly ma wolne w szkole a pogoda sliczna,tylko gdzies sie wybrac w teren,a tu trzeba w domku siedziec.
Anula , to smutne ale też jakoś mi to dziwne ,bo grypa żołądkowa za zwyczaj krótko trwa i lekarze antybiotyków nie piszą zwlaszcza na 10 dni . wiem ,bo synowa ze swoimi ostatnio chodziła. chyba .że u nas inaczej leczą....
Grype zoladkowa mielismy przed Swietami ,a w Swieta maly zaczal pokaslywac jak z nim bylam u lekarza to okazalo sie ze to angina,a ja tez zlapalam od niego
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : : Wit
msewka
Odp: Odp: : : Wit
misia53
Tereniu , przyjadę do Ciebie na wykopki.
Odp: : : Wit
teresa.rembiesa
misia53
Odp: Odp: Odp: : : Wit
Pyza
Odp: Odp: : : Wit
msewka
Moje też, ale wiem, że o Pyzę chodzi.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
zewa
iwi69
Odp: Odp: Odp: : : Wit
Anula
Grype zoladkowa mielismy przed Swietami ,a w Swieta maly zaczal pokaslywac jak z nim bylam u lekarza to okazalo sie ze to angina,a ja tez zlapalam od niego