Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: : : Wit

prezes
  • prezes

• Przepisy: 21
  • Artykuły: 0
Wesołych Świąt....

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Uff... Wyszlam z kuchni, nareszcie. Maz zrzedzi caly dzien, ze z kuchni nie wychodze. Wesolych Swiat Robaczki! Oby nam sloneczko swiecilo w najblizsze dni!

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ja nie jadłam ciast przez cały post, i teraz też nie zamierzam się obżerać.Spróbuję tylko, jak wyszły a dopasać będę gości, hi, hi.

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Jedno z moich ciast, upiekłam jeszcze ciasto amerykańskie, bo ostatnio zasmakowało mojej rodzince. I z ciast to tyle, bo u mnie na Wielkanoc to ciasto za bardzo nie idzie.
obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Dziekuje, ja robilam zajaczka i jajka a syn boki. Teraz walczymy z ciasteczkami

Odp: Odp: : : Wit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
luna napisał(a):

Leczcie sie dziewczyny, bo rodzinka bedzie w Swieta sie zajadac a Wy chore w lozku. Ja skonczylam mazurka, zaraz biore sie z moim najmlodszym za ciasteczka

Świetny! Kto go zdobił Luno? Gratulacje!

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Dziewczyny nie dajcie sie chorobom,kurujcie sie
U nas juz ciasta popieczone,mamy sernik z brzoskwiniami,królewca i 3 bit,mama właśnie robi polewę na 2 ciasta,a ja sie uczę
Jutro tylko sałatki,muszę tego troche przygotowac,gdyz w pierwszy dzień świat mamy troche gości

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Wspolczuje wam dziewczyny ja tylko mam od 3-ech dni jakies bole glowy ,mowia ,ze to migrenowe nie zycze nikomu cos okropnego

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
luna napisał(a):

Leczcie sie dziewczyny, bo rodzinka bedzie w Swieta sie zajadac a Wy chore w lozku. Ja skonczylam mazurka, zaraz biore sie z moim najmlodszym za ciasteczka

Oj piekny mazurek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P