1 kg posolonej , popieprzonej kolorowym pieprzem i natartej zmiażdżonym czosnkiem karkówki wkładamy do marynaty z czerwonego wina , liścia laurowego i ziela angielskiego .Dodajemy pokrojoną w ,, piórka " 1 cebulę .Wstawiamy do lodówki .
Suszone grzyby zalewamy na noc wodą .
Reszta cebul, suszone śliwki i utarty piernik pozostają na potem
Z piernikiem nie próbowałam,ale musi chyba nadawać mięsku korzenny smak.Bardzo jestem ciekawa co upichcimy razem.Z tego co widzę szykuje się wyśmienite danie
Pierwsze kroki :
1 kg posolonej karkówki wkładamy do marynaty z czerwonego wina , liścia laurowego i ziela angielskiego .Dodajemy pokrojoną w ,, piórka " 1 cebulę .Wstawiamy do lodówki .
Reszta cebul, suszone grzyby i utarty piernik pozostają na potem .
Wspóle gotowanie
Obserwuj wątekOdp: Wspóle gotowanie
Babciagramolka
Suszone grzyby zalewamy na noc wodą .
Reszta cebul, suszone śliwki i utarty piernik pozostają na potem
?
cdn...?
Odp: Wspóle gotowanie
iwi69
Odp: Wspóle gotowanie
Śliweczka
Odp: Wspóle gotowanie
caroline1983
Odp: Wspóle gotowanie
A.B.
Odp: Odp: Wspóle gotowanie
Pyza
Odp: Wspóle gotowanie
Babciagramolka
Pierwsze kroki :
1 kg posolonej karkówki wkładamy do marynaty z czerwonego wina , liścia laurowego i ziela angielskiego .Dodajemy pokrojoną w ,, piórka " 1 cebulę .Wstawiamy do lodówki .
Reszta cebul, suszone grzyby i utarty piernik pozostają na potem .
Odp: Wspóle gotowanie
misia53
Odp: Wspóle gotowanie
Babciagramolka
Odp: Wspóle gotowanie
Doro