oooch, taka strata ... to już nie będzie ta sama strona bez Ciebie . Nie wiem, czemu odchodzisz, ale mam nadzieje, ze to jakiś słuszny powód ! w każdym razie z okazji imienin naj naj naj no i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, którą zapewne sobie dobrze wybrałaś. Szkoda, że nie będzie już takiej wisienki na gotujmy... nikt Cię nie zastąpi, pamiętaj o tym! żegnamy cieplutko, ochh płakać się chcę, użytkowników dochodzi, a ci najlepsi odchodzą ... no nic, pozostaje życzyć tylko szczęścia w życiu, wisienko, bądź zawsze taką 'wisienką na torcie", jaką jesteś
Odp: Odp: Odp: Wszyscy się witają, a Cherry się żegna
Och Pyzo, pisząc te słowa o napsutej krwi pewnie Cię nos zaswędział, bo pomyślałam o Tobie! Dziękuję za wyrozumiałość
Takiego towarzystwa "czereśniaków" (bez urazy, to żartobliwe i bardzo miłe określenie) to nie tylko w wirtualnym świecie ze świecą by szukać (a że żadnej świecy w domu na stanie nie ma, to i próbować szukać nie będę).
dzięki
zmieniono 1 raz (ostatnio 06 wrz 2012 15:41 przez cherry)
Wszyscy się witają, a Cherry się żegna
Obserwuj wątekOdp: Wszyscy się witają, a Cherry się żegna
zbysiowa
Przy okazji imienin życzę Ci wszystkiego co najlepsze i przesyłam serdeczne uściski
Odp: Wszyscy się witają, a Cherry się żegna
evita0007
evita0007
Dlaczego nas zostawiasz..?
-------------------------------------------
Tak czy siak życzę Ci powodzenia w szybowaniu na niebie Jak by ktoś kiedyś machał Ci z dołu to bedę ja
Trzymaj się Cher
olmanka
Odp: Odp: Odp: Wszyscy się witają, a Cherry się żegna
misia14
Cherry, dziękuję za wszystko
Odp: Odp: Wszyscy się witają, a Cherry się żegna
cherry
cherry
Takiego towarzystwa "czereśniaków" (bez urazy, to żartobliwe i bardzo miłe określenie) to nie tylko w wirtualnym świecie ze świecą by szukać (a że żadnej świecy w domu na stanie nie ma, to i próbować szukać nie będę).
dzięki
zewa
Odp: Odp: Wszyscy się witają, a Cherry się żegna
Pyza
no i gdzie znajdziesz takie doborowe towarzystwo czereśniaków jak tutaj, Wisienko? Powodzenia jednak życzę i dużo sukcesów
Pozdrawiam, złośliwa jak zawsze, Pyza
cherry