Wszyscy się witają, a Cherry się żegna

Obserwuj wątek

Odp: Wszyscy się witają, a Cherry się żegna

Bernadetta
  • Bernadetta

• Przepisy: 947
  • Artykuły: 4
Uuuu, smutno się zrobiło Dziękujemy bardzo za zaangażowanie i za pomocną dłoń, którą do nas wyciągałaś- nie tylko tę lewą Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego naj naj naj z okazji imienin oraz zapewne... na nowej drodze życia 3maj się ciepło

Odp: Wszyscy się witają, a Cherry się żegna

pioge7
  • pioge7

• Przepisy: 604
  • Artykuły: 13
no szkoda, bez ciebie to już nie to gotujmy.pl ty zawsze odpowiadasz na pytania zadane, niestety Tit już nie (tak jak u mnie, dwie wiadomości wysłane i nic , brak odpowiedzi)

Wszyscy się witają, a Cherry się żegna

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Kochani,

to jest dział na forum, w którym wszyscy się ze sobą witamy. Tymczasem dziś (w swoje imieniny) postanowiłam się tutaj pożegnać jako redaktor i moderator Gotujmy. Od tej pory nie będę już mogła pomóc Wam w naliczaniu cennych wirtuali, wyjaśnić zawiłości dotyczących punktacji, konkursów i wysyłek nagród, czy (co było chyba najfajniejsze) ogłaszać nowych konkursów. Jest mi oczywiście bardzo szkoda, bo to oznacza, że nie będziecie już do mnie pisać

Naszła mnie natomiast taka miła refleksja: przez cały ten czas kiedy pracowałam "na stronie", miałam okazję być świadkiem Waszych wspaniałych sukcesów, a także niebywały zaszczyt obserwować Wasze postępy w gastronomicznym showbiznesie. Z dumą więc mogę stwierdzić (i pogratulować Wam), że jesteście gwiazdami nie tylko w wirtualnym świecie Internetu - wielu z Was się poszczęściło, zajmowaliście ważne miejsca w konkursach, także w gotowaniu "na żywo", a Wasze przepisy były drukowane w czasopismach, a nawet stworzyły KALENDARZ KULINARNY z prawdziwego zdarzenia! Niektórzy z Was, dzięki zachętom innych, założyli (wreszcie!) własne blogi kulinarne. Mam nadzieję, że każdy, kto nawet przypadkiem tutaj zajrzał, zechciał zostać na dłużej, a nawet jeśli to była jednorazowa wizyta - to pewnie bardzo mu głupio, i niech Go za to uszy swędzą! Taki był zawsze mój cel, abyście wszyscy czuli się tutaj dobrze (myślę, że Tit i kołczu się ze mną zgodzą, zresztą najlepiej zapytajcie - też im będzie miło dostać trochę wiadomości hurtem )

Mam nadzieję, że okazałam się pomocna i nie ma tu osoby, której bym w jakikolwiek sposób napsuła krwi (a przynajmniej nie całkiem)

Myślę, że z wszelkimi pytaniami możecie teraz pisać do kołczu i Tit, oraz do moderatorek. Jak się coś jeszcze w mojej skrzynce zawieruszy, oczywiście przekażę, ale może to być o wiele mniej skuteczna droga.

Tym samym życzę Wam samych sukcesów (nie tylko kulinarnych), a Moderatorkom szczególnie dziękuję za współpracę. Jestem przekonana, że nigdzie nie spotkam drugiej Babcigramolki, Zbysiowej, czy Misi5. Po prostu jesteście jedyne w swoim rodzaju!

Buziaki i machające do was obie łapki posyłam:

PS to wcale nie jest tak jak na obrazku (że mam 2 lewe ręce)...

zmieniono 2 razy (ostatnio 20 mar 2013 10:02 przez zozolek)

Odpowiedz na/ edytuj Wszyscy się witają, a Cherry się żegna