widzicie jak to śmiesznie - niektórzy lubią dżem z truskawek a świeżych nie a ja właśnie dżemu nie ruszę, no chyba, że własnej roboty, ale takiego ze sklepu za żadne skarby! byłam kiedyś w przetwórni i akurat był środek sezonu truskawkowego - więcej wiedzieć nie chcecie
a świeżych mogę zjeść całą furę!
Ja też ich nie znoszę a poza tym jestem na nie uczulona więc automatycznie tracą w rankingu, za to maliny i mango ..... ech rozkosz idealna, pycha, pycha, pycha, co tu więcej pisać, pycha ;]
A Ja nie znoszę truskawek bleeeeeee,jak mozna sie nimi zachwycac hihi
Wcale Ci się nie dziwię...Ja uwielbiam truskawki jako dodatek to najróżniejszych potraw, ubóstwiam konfitury i dżemy z truskawek, pyszny jest syrop i nalewka truskawkowa. Same owoce jako takie nie mają u mnie zbytniego wzięcia...owszem zjem, ale nie przepadam. Dlatego uważam, że to zaczarowany owoc
tak dżem lubię,ale własnie samych owoców nie znoszę ,Ty chociaz czasem zjesz a ja nie nawet gdyby mi płacili za to to nie skuszę się hihi
Pyza i luna ,litości nie mają .U mnie truskawki są cały rok, oczywiście kalifornijskie z Florydy lub meksykańskie . Ale żadne nie są tak pyszne jak polskie truskawki ...no może te maksykańskie są najbardziej zbliżone smakiem do polskich truskawek ale to i tak to nie to samo
A Ja nie znoszę truskawek bleeeeeee,jak mozna sie nimi zachwycac hihi
Wcale Ci się nie dziwię...Ja uwielbiam truskawki jako dodatek to najróżniejszych potraw, ubóstwiam konfitury i dżemy z truskawek, pyszny jest syrop i nalewka truskawkowa. Same owoce jako takie nie mają u mnie zbytniego wzięcia...owszem zjem, ale nie przepadam. Dlatego uważam, że to zaczarowany owoc
Zaczarowane truskawki....
Obserwuj wątekOdp: Zaczarowane truskawki....
luna
Odp: Zaczarowane truskawki....
Bahus
Pyza
a świeżych mogę zjeść całą furę!
dzejlo
Odp: Odp: Odp: Zaczarowane truskawki....
evita0007
tak dżem lubię,ale własnie samych owoców nie znoszę ,Ty chociaz czasem zjesz a ja nie nawet gdyby mi płacili za to to nie skuszę się hihi
Odp: Odp: Zaczarowane truskawki....
Bahus
evita0007
misiabe
caroline1983