w domowym ogródku zamiast truskawek zwykle sadzimy poziomki, pycha
Tak, poziomki są super do domowego ogródka, tylko trzeba pamiętać o podlewaniu jak chce się mieć własne owoce
Na niedzielne śniadanie twaróg z poziomkami... pycha!
To prawda - cena zniechęca, więc trzeba jeszcze poczekać.
Miałyście kiedyś okazję zbierać truskawki samemu? Mam wujka, który miał ogromne pole truskawek (teraz już przestał je hodować) i zawsze, jak miałam na nie ochotę, mogłam przyjechać i uzbierać sama tyle, ile potrzebuję Jak się nie ma wprawy, to łubianka bardzo wolno się napełnia, a słońce przygrzewa, oj przygrzewa...
W dzieciństwie często spędzałam tydzień lub dwa u siostry ciotecznej.Wujostwo mieli sporą hodowlę truskawek i dwa razy dziennie zrywałyśmy truskawki do skupu.
Ciężka to praca.Jak zamykałam oczy wieczorem to widziałam truskawki na krzaczkach.Wujek śmiał się,żebym we śnie odwróciła się do tyłu to zobaczę puste krzaczki.
To prawda - cena zniechęca, więc trzeba jeszcze poczekać.
Miałyście kiedyś okazję zbierać truskawki samemu? Mam wujka, który miał ogromne pole truskawek (teraz już przestał je hodować) i zawsze, jak miałam na nie ochotę, mogłam przyjechać i uzbierać sama tyle, ile potrzebuję Jak się nie ma wprawy, to łubianka bardzo wolno się napełnia, a słońce przygrzewa, oj przygrzewa...
Zaczarowane truskawki....
Obserwuj wątekOdp: Odp: Zaczarowane truskawki....
msewka
A u mnie nalewka truskawkowa się skończyła.
Odp: Zaczarowane truskawki....
Bahus
Odp: Odp: Zaczarowane truskawki....
nutella
Tak, poziomki są super do domowego ogródka, tylko trzeba pamiętać o podlewaniu jak chce się mieć własne owoce
Na niedzielne śniadanie twaróg z poziomkami... pycha!
cherry
w domowym ogródku zamiast truskawek zwykle sadzimy poziomki, pycha
Lidka
msewka
W dzieciństwie często spędzałam tydzień lub dwa u siostry ciotecznej.Wujostwo mieli sporą hodowlę truskawek i dwa razy dziennie zrywałyśmy truskawki do skupu.
Ciężka to praca.Jak zamykałam oczy wieczorem to widziałam truskawki na krzaczkach.Wujek śmiał się,żebym we śnie odwróciła się do tyłu to zobaczę puste krzaczki.
nutella
Pyza
Cherry, faktycznie są już polskie, ale spod folii - ja czekam z niecierpliwością na te dojrzewające w promieniach słonka
cherry
Ja już widziałam po 18, Pan mówił że polskie. Ale jeszcze nie kupowałam
nutella