Witajcie.Moja Wikusia ma też przyjaciela,nawet raz go dopuściłam do niej,ale miała ciążę urojoną z urojonym porodem.Biedna szukała szczeniąt po całym domu i bardzo cierpiała.Więc adoptowaliśmy jej 8 dniowego synusia.Neruś teraz już ma 13 miesięcy i oboje są bardzo zadowoleni.Bawią się,gonią po całym domu,a jak Nero coś przeskrobie,to Wiki go wychowuje,ustawiając po kątach.
Moja kotka Lucia wybyła dwa dni temu.Co roku od sześciu lat ginie i wraca dopiero z młodymi.Co prawda wytropiłam rozpustnicę i wiem gdzie przebywa i nawet zabierałam kilka razy do domu.Bez skutku.Idzie do wsi do takiego gospodarza co ma hodowlę krów i duże obory.Tam grasuje i tam się koci.Nie ma na to rady.Dogadaliśmy się z tym panem i on mówi ,ze w ramach alimentów i za służbę u niego da jej"wikt i opierunek" jak długo będzie trzeba.I tak co roku.
Yolu! Rada na to jest !
Zrób tak jak my, do weterynarza i spokój ! Domu pilnuje ,tylko ptaszki wszystkie uciekły ,które nie dała rady złapać.
Moja kotka Lucia wybyła dwa dni temu.Co roku od sześciu lat ginie i wraca dopiero z młodymi.Co prawda wytropiłam rozpustnicę i wiem gdzie przebywa i nawet zabierałam kilka razy do domu.Bez skutku.Idzie do wsi do takiego gospodarza co ma hodowlę krów i duże obory.Tam grasuje i tam się koci.Nie ma na to rady.Dogadaliśmy się z tym panem i on mówi ,ze w ramach alimentów i za służbę u niego da jej"wikt i opierunek" jak długo będzie trzeba.I tak co roku.
"przyjaciolka" mojego Snoopiego tez ma cieczke,wiec on bardzo cierpi i my z nim.Pocieszam sie tylko tym,ze to jeszcze tydzien i wszystko wroci do normy.
Zwierzenta
Obserwuj wątekOdp: Zwierzenta
a co do "obfitych miotow" - oby te zwierzaki znalazly dobrych ludzi i dach nad glowa,czego i nam wszystkim zycze
Odp: Zwierzenta
eli_555
Odp: Odp: Zwierzenta
misia53
Yolu! Rada na to jest !
Zrób tak jak my, do weterynarza i spokój ! Domu pilnuje ,tylko ptaszki wszystkie uciekły ,które nie dała rady złapać.
majgrz11maja
teresa.rembiesa
misia53
Iwi ja też wiem
iwi69
Odp: Odp: Odp: Odp: Zwierzenta