Zwierzenta

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Zwierzenta

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
iwi69 napisał(a):

cześć Leo

Jaka słodka mordeczka.

Odp: Zwierzenta

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
obrazek

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Wszystkie pieski są kochane
obrazek obrazek obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Moj Sammy ma juz 8 lat. Od kolezanki ojciec przyjechal z suczka w odwiedziny i piesek zrobil wszystkim niespodzinke. Po dwoch tygodniach pojawily sie sliczne malenstwa. Jedno z nich sprezentowalismy z mezem - wtedy naszemu 3-letniemu Dominikowi. Do dzisiaj nie zaluje tej decyzji, bo nasz piesek jest kochany
obrazek

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Wszyscy mają koty, psy i inne zwierzęta. A w mojej miejscowości uchował się jako jedyny konik. Prawda, że śliczny?
obrazek

Alita
  • Alita

• Przepisy: 14
Oj, piękne te Twoje pieski ,ale im dobrze -kanapa ,atłasowa narzutka tylko pozazdrościć.Dobrze że mój Max tego nie widzi
obrazek

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Moje zwierzaczki teraz tak wyglądają.Wiki jest taka beżowo-ruda,Nero tri kolor.Czarny,biały i podpalany.Są kochane.
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 26 lut 2010 18:48 przez eli_555)

góralka
  • góralka

• Przepisy: 74
Witam serdecznie. Cieszę się bardzo, że i na tym portalu są miłośnicy zwierząt. Ja też mam pieska wabi się PAKO. To pies rasy chihuahua - długowłosy. Śmieję się, że to pies zaczepno-obronny, bo on zaczepia wszystkich, a my musimy go bronić .
Wcześniej miałam owczarka alzackiego, ale niestety przeżył biedaczek z nami 15 lat i musieliśmy go pożegnać. Pozdrawiam.
obrazek

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Moją sunię z ciąż urojonych wyleczył adoptowany synuś.Neruś jest wykastrowany i choć skończył już rok,to moja Wikusia dalej się nim opiekuje jak swoim dzieckiem.

Odpowiedz na/ edytuj Zwierzenta