Zwierzenta

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Zwierzenta

magdusia
  • magdusia

• Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
Moja córcia też wpadła na pomysł obcięcia wąsów Brutusowi. Wąsy odrosły a kot przez pewien czas śmiesznie wyglądał. Wąsy kota tak samo wypadają i odrastają jak włosy człowiekowi. A koteczka jest jeszcze mała i bez wąsów i brwi przeżyje.
Tylko niezbyt przyjemnie jak kot obciętym wąsem przytuli się z samego rana do twarzy.

Odp: Zwierzenta

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Kotek raczej nie ucierpial z tego powodu, choc do zabiegów pielegnacyjnych to nie nalezy Dziecko obcilo mu wasy bo myslalo, ze ma za dlugie, a trudno zeby w tym wieku byla zorientowana do czego mu one sluza. Ale zostala poinformowana,ze wasy w jakis sposób wspomagaja jego wech - bo przeciez wacha nosem I juz tego nie zrobi, takze koteczka nie bedzie cierpiala

Odp: Odp: Odp: Odp: Zwierzenta

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

misia53 napisał(a):

Koteczka jest śliczna pomimo podstrzyżonych wąsików . Chyba nawet wiem kto był sprawcą ,ale jak ma na imię to nie wiem?

Misia, ty wszystko zauwazysz a czy wogole mozna kotom wasy obcinac

Raczej nie , bo mają tam węch , ale dzieci lubią taki zabieg wykonywać .

Tak, tak dopiero czytalam, szkoda kotka

Odp: Odp: Odp: Zwierzenta

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Doro napisał(a):

misia53 napisał(a):

Koteczka jest śliczna pomimo podstrzyżonych wąsików . Chyba nawet wiem kto był sprawcą ,ale jak ma na imię to nie wiem?

Raczej nie , bo mają tam węch , ale dzieci lubią taki zabieg wykonywać .

Doro
  • Doro

misia53 napisał(a):

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345

Doro
  • Doro

Sarenka napisał(a):

Zeby wiecej ludzi kochalo futrzaki, zwierzetom lepiej zyloby sie na swiecie. Ja tez, bedac dzieckiem, wszystko chcialam przygarnac, ale mama skutecznie temperowala moje zapedy, a szkoda, bo teraz np boje sie psow, majac w pamieci przykre wydarzenia z dziecinstwa.
Misia, to moj kocurek. Wczoraj z rana, zrobilam mu kilka fotek. Rosnie nam ladnie, wlasnie siedzi przy mnie, przytulona na fotelu

Sarenko, jak bym blizej ciebie mieszkala , to bym ci go ukradla

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Zeby wiecej ludzi kochalo futrzaki, zwierzetom lepiej zyloby sie na swiecie. Ja tez, bedac dzieckiem, wszystko chcialam przygarnac, ale mama skutecznie temperowala moje zapedy, a szkoda, bo teraz np boje sie psow, majac w pamieci przykre wydarzenia z dziecinstwa.
Misia, to moj kocurek. Wczoraj z rana, zrobilam mu kilka fotek. Rosnie nam ladnie, wlasnie siedzi przy mnie, przytulona na fotelu
obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: Zwierzenta

magdusia
  • magdusia

• Przepisy: 2
yola napisał(a):

magdusia napisał(a):

Doro napisał(a):

Wszystkie kotki ladne, ale ten czarny jest najslodszy

Ten czarny kotek - Matylda to podrzutek. Komuś się znudziła... Tak to już mam, że przygarniam małe biedne zwierzątka.

To znaczy,że masz dobre serduszko

Zwierzęta zawsze były koło mnie. Od małego dziecka miałam koty, psy, myszki, chomiki, świnki morskie...

Te przygarnięte są najbardziej wdzięczne i kochają Nas, bardziej się przywiązują. Moje dwie córki mają chyba ten sam charakter co ja, bo co się rusza to chciałyby mieć w domu.

Borysek teraz się przytula i słodko mruczy i to jest chyba oznaka, że mnie lubi.

Odp: Odp: Odp: Zwierzenta

Doro
  • Doro

magdusia napisał(a):

Doro napisał(a):

Wszystkie kotki ladne, ale ten czarny jest najslodszy

Ten czarny kotek - Matylda to podrzutek. Komuś się znudziła... Tak to już mam, że przygarniam małe biedne zwierzątka.

Dobre i duze serduszko, to dobrze ze pomagasz zwierzetom , bo coraz mniej takich ludzi mozna spotkac

Odpowiedz na/ edytuj Zwierzenta