Dziekuje Misiu Kotek ma na imie Tom, choc to imie tymczasowe, bo nie wiemy jaka ma plec, podobnie jak z naszym poprzednim kotkiem, zapewne i tym razem, dowiemy sie czy to on czy ona za jakis czas, jak cos wyrosnie, albo i nie Ziemie mamy pod reka wiec tak jakos sie przyzwyczailismy, ale dzieki Tobie zaczelam myslec o zwirku, wiec sprobujemy Kotek jest swietny, skory do zabaw, bardzo towarzyski i ma dobry apetyt Dzisiaj kupilismy mu preparat na pchly i mam nadzieje, ze dadza mu spokuj, paskudy jedne
Śliczny kociaczek a jak się wabi?
Czemu Sarenko nie chcesz żwirku?, z ziemi kotek ma brudne łapki a ze żwirku nie , no i żwirek pochłania zapach kupki.
Kotek zadomil sie momentalne, w ogole nie miauczal, jakby nie tesknil za swoja kocia rodzinka. Ma pojemnik z ziemia i od poczatku wie,gdzie chodzic za potrzeba, apetyt tez ma znakomity i jest skory do zabawy, wlasnie siedzi obok mnie i co jakis czas delikatnie mnie zaczepia COrka oczywiscie jest w 7 mym niebie, troszczy sie o kotka i kiedy spi, teskni za nim A kotek , pomimo, ze ma swoje wyrko, znalazl sobie miejsce za lodowka - cala mamy obudowana, wiec nie ma niebezpieczenstwa, ze moze mu sie stac krzywda, a ze lodowka wydziela sporo ciepla, ogrzewajac nawet male pomieszczenie, w ktorym stoi i w ktorym mieszka kotek- maly wiedzial gdzie jest najcieplej i najelepiej No i plus, ze kiedy chce sobie pospac, to nikt mu nie przeszkodzi, i go nie wyciagnie malymi lapkami Cwaniaczek
Zwierzenta
Obserwuj wątekOdp: Zwierzenta
Sarenka
Odp: Zwierzenta
misia53
Czemu Sarenko nie chcesz żwirku?, z ziemi kotek ma brudne łapki a ze żwirku nie , no i żwirek pochłania zapach kupki.
Sarenka
Alita
A jak przyjęła nowego domownika córciaMa już imię
Sarenka
Sarenka
Odp: Odp: Zwierzenta
Doro
O Pedro to juz duzo slyszelismy
misia53
i urocza Fisia
Odp: Odp: Zwierzenta
misia53
To pochwal sie pieskiem - wklej zdjęcie!
Czarna1993