Zwierzenta

Obserwuj wątek

Odp: Zwierzenta

magdusia
  • magdusia

• Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
Chwalicie się zwierzątkami to ja też. To Nasza suczka Cara czyt. Kara
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Hehe, jak sobie patrza grzecznie

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Małe sprostowanie.
Marlin jest pieskiem moich znajomych , :A oto maje kundle:
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

Misia! Cos mnie tchnelo, zeby zajrzec tutaj, pewnie jakas telepatyczna sila, Twoja sila . Alez Twoj piesek wyrósl, bardzo sie zmienil. Wracajac do zwirku - zastanowilam sie przez moment, dlaczego wlasciwie od samego poczatku postawilismy na ziemie, nie biorac innego rodzaju podloza, pod uwage. Nasz pierwszy kotek, pochodzil z duzej farmy, tam sie urodzil no i ziemia byla jego toaleta. Nie zaakceptowal kamykow, wiec przez okres, kiedy mieszkal w swoim pokoju, mial ziemie. Potem, kiedy urosl i zaczal prowadzic nocne zycie, po prostu zamieszkal w szopce i problem z glowy. Z kotka, ktora teraz mamy, bylo podobnie. Dalismy jej ziemie, i chcac przerzucic sie na kamymi, zaczelismy je mieszac razem z ziemia, zadzialalo. Teraz kicia zaakceptowala kamyczki i jestesmy bardzo zadowoleni Musze chyba napstrykac jej jakies fotki, bo nam rosnie bardzo szybko i przegapie A jak zrobie, to wrzuce, pozdrawiam

misia53
  • misia53

Sarenko dlaczego nic nie piszesz o swoim kotku , czy to jest on czy ona ? , jak ma na imię? i fotki poproszę.

misia53
  • misia53

Dawno nie było zwierzątek . Oto Marlin , ten który jest ze mną na moim profilu
tylko o 2 miesiące starszy.
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 23 sie 2009 21:14 przez misia53)

Sarenka
  • Sarenka

Heh A wiesz, ze nie na to nie wpadlam, ale to prawda!

Odp: Odp: Zwierzenta

misia53
  • misia53

Sarenka napisał(a):

Niedawno wrocilam z pracy, przysiadlam do Was i wiecie co zrobil nasz kot? Przyszedl, polasil sie, pomacal mnie lapkami po nodze i teraz jestem unieruchomiona, bo pol jego cialka odpoczywa sobie na mojej stopie :_)

kotek pedancik - ma białe skarpetki

Sarenka
  • Sarenka

Niedawno wrocilam z pracy, przysiadlam do Was i wiecie co zrobil nasz kot? Przyszedl, polasil sie, pomacal mnie lapkami po nodze i teraz jestem unieruchomiona, bo pol jego cialka odpoczywa sobie na mojej stopie :_)

Odp: Odp: Zwierzenta

misia53
  • misia53

Sarenka napisał(a):

Dziekuje Misiu Kotek ma na imie Tom, choc to imie tymczasowe, bo nie wiemy jaka ma plec, podobnie jak z naszym poprzednim kotkiem, zapewne i tym razem, dowiemy sie czy to on czy ona za jakis czas, jak cos wyrosnie, albo i nie Ziemie mamy pod reka wiec tak jakos sie przyzwyczailismy, ale dzieki Tobie zaczelam myslec o zwirku, wiec sprobujemy Kotek jest swietny, skory do zabaw, bardzo towarzyski i ma dobry apetyt Dzisiaj kupilismy mu preparat na pchly i mam nadzieje, ze dadza mu spokuj, paskudy jedne

takiemu to dobrze...hehe...

Odpowiedz na/ edytuj Zwierzenta