Zwierzenta

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Zwierzenta

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Alita napisał(a):

Ja też się pochwalę swoim pupilem.W zaszłym roku póżną jesienią biedny błąkał się nad rzeką gdzie mój mąż łowił ryby.Przygarnęłam biedaka i tak został .Ma na imię Max.Pozdrawiam wszystkich miłośników zwierząt.

Ala slicznego masz tego swojego pupilaMysmy kiedys tez mieli psa-owczarka niemieckiego,zreszta bardzo madrego,ale sluchala tylko i wylacznie mojego meza,wyjezdzajac musielismy go niestety oddac znajomymTeraz mamy kotke,która jest naszym wielkim pupilkiem i oczywiscie jest na prawach domowników

Odp: Zwierzenta

Alita
  • Alita

• Przepisy: 14
Ja też się pochwalę swoim pupilem.W zaszłym roku póżną jesienią biedny błąkał się nad rzeką gdzie mój mąż łowił ryby.Przygarnęłam biedaka i tak został .Ma na imię Max.Pozdrawiam wszystkich miłośników zwierząt.
obrazek

wio
  • wio

• Przepisy: 68
  • Artykuły: 3
pusieczek2@wp.pl napisał(a):

jovi masz ślicznego Dorana,a ja pochwalę się naszą Dorą
piekne pieski

zmieniono 1 raz (ostatnio 11 cze 2009 19:11 przez wio)

wio
  • wio

• Przepisy: 68
  • Artykuły: 3
dbaj o tego goscia - jeża ,nie beda cie odwiedzac krety

Odp: Odp: Odp: Odp: Zwierzenta

jovi
  • jovi

• Przepisy: 436
Dziękuję za odpowiedź Widzę, że mamy coś wspólnego - miłość do zwierzaków Pozdrowionka dla Ciebie
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 10 cze 2009 02:22 przez jovi)

Odp: Odp: Odp: Zwierzenta

pusieczek2@wp.pl
jovi napisał(a):

Ale piękną masz sunię To chyba owczarek długowłosy Przyznasz, że te psiaczki są nie tylko kochane, ale i bardzo mądre Pozdrawiam cieplutko

tak to owczarek długowłosy,przyznaje że te psiaki są prze kochane i bardzo mądre.Ja również Cię pozdrawiam

popieram

jovi
  • jovi

Mój to owczarek niemiecki, ale setery też są piękne! Ja miałam też kiedyś cocker spaniela, ale według mojego uznania owczarze są the best

Piękne macie pieski ja mam wilczura i setera szkockiego

jovi
  • jovi

Ale piękną masz sunię To chyba owczarek długowłosy Przyznasz, że te psiaczki są nie tylko kochane, ale i bardzo mądre Pozdrawiam cieplutko
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Zwierzenta