Sposób przygotowania:
Fusilli al torchio w sosie pomidorowym
Mięso mielone wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami.
Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu. Dodać mięso.
Szpinak umyć, paprykę pokroić w kostkę, cukinię zetrzeć na grubym oczku. Warzywa dodać do mięsa. Całość smażyć 10-15 minut.
Koncentrat pomidorowy rozmieszać z 2 szklankami gorącej wody i wlać do mięsa. Zagotować, doprawić do smaku.
Gotować jeszcze 5 minut. Ugotowany makaron zalać sosem i wymieszać.
Smacznego :)
Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu. Dodać mięso.
Szpinak umyć, paprykę pokroić w kostkę, cukinię zetrzeć na grubym oczku. Warzywa dodać do mięsa. Całość smażyć 10-15 minut.
Koncentrat pomidorowy rozmieszać z 2 szklankami gorącej wody i wlać do mięsa. Zagotować, doprawić do smaku.
Gotować jeszcze 5 minut. Ugotowany makaron zalać sosem i wymieszać.
Smacznego :)