Sposób przygotowania:
Galaretkowy deserek
Przygotować galaretki według opisu na opakowaniu.
Galaretkę pomarańczową rozlać do miseczek, natomiast jagodową lać po łyżce cieniutkim strumykiem do pomarańczowej galaretki. Łyżka powinna dotykać ścianek miseczki. Galaretki włożyć do lodówki do całkowitego stężenia.
Schłodzoną kremówkę 30% ubić na sztywno z cukrem pudrem oraz ze śmietan fix- em. Następnie połączyć z serkiem mascarpone.
Gotowe galaretki udekorować masą śmietankowo - serową, obsypać posypką cukrową.
Galaretki ozdobić listkami mięty.
Galaretkę pomarańczową rozlać do miseczek, natomiast jagodową lać po łyżce cieniutkim strumykiem do pomarańczowej galaretki. Łyżka powinna dotykać ścianek miseczki. Galaretki włożyć do lodówki do całkowitego stężenia.
Schłodzoną kremówkę 30% ubić na sztywno z cukrem pudrem oraz ze śmietan fix- em. Następnie połączyć z serkiem mascarpone.
Gotowe galaretki udekorować masą śmietankowo - serową, obsypać posypką cukrową.
Galaretki ozdobić listkami mięty.
gusia1000