Sposób przygotowania:
Gofry z bitą śmietaną
Najpierw rozpuścić masło i wystudzić.
Następnie ubić białka ze szczyptą soli
Wszystkie składniki miksujemy (mąkę, cukier, żółtka jaj, mleko, cukier waniliowy, proszek do pieczenia i rozpuszczone masło). Na końcu dodajemy ubite białka i delikatnie wszystko mieszamy. Pieczemy w rozgrzanej gofrownicy. Posypujemy cukrem pudtem i polewamy bitą śmietaną. Możemy dodać dżem lub owoce lub posypać startą czekoladą. SMACZNEGO !!!
Następnie ubić białka ze szczyptą soli
Wszystkie składniki miksujemy (mąkę, cukier, żółtka jaj, mleko, cukier waniliowy, proszek do pieczenia i rozpuszczone masło). Na końcu dodajemy ubite białka i delikatnie wszystko mieszamy. Pieczemy w rozgrzanej gofrownicy. Posypujemy cukrem pudtem i polewamy bitą śmietaną. Możemy dodać dżem lub owoce lub posypać startą czekoladą. SMACZNEGO !!!