Sposób przygotowania:
Gofry z bitą śmietaną i malinami
Wszystkie składniki wkładamy do miski,miksujemy dokładnie na szybkich obrotach.
Gofrownicę nagrzewamy, wlewamy na każdą stronę niecałą chochlę. Pieczemy do czasu kiedy lampa się nie zapali- wtedy gofry będą gotowe- około 4 minuty na każdego gofra.
Śmietankę ubijam, pod koniec dodaję 2 łyżki cukru pudru.
Maliny myję. Na gofra wykładam śmietanę, a następnie maliny. Gotowe, smacznego!
Gofrownicę nagrzewamy, wlewamy na każdą stronę niecałą chochlę. Pieczemy do czasu kiedy lampa się nie zapali- wtedy gofry będą gotowe- około 4 minuty na każdego gofra.
Śmietankę ubijam, pod koniec dodaję 2 łyżki cukru pudru.
Maliny myję. Na gofra wykładam śmietanę, a następnie maliny. Gotowe, smacznego!