Sposób przygotowania:
Grillowane kiełbaski z marynaty
Marynata;
Oliwę wymieszać z miodem, dodając przeciśnięty przez praskę czosnek oraz odrobinę sosu sojowego. Wymieszać.
Kiełbasę ponacinać na krzyż, włożyć do naczynia, a następnie zalać marynatą.
Odłożyć na około 40 min.
Po tym czasie ułożyć na tackach i położyć na dobrze rozgrzany grill.
Grillować obracając co jakiś czas i polewając pozostałą marynatą.
Podawać z pieczywem.
Oliwę wymieszać z miodem, dodając przeciśnięty przez praskę czosnek oraz odrobinę sosu sojowego. Wymieszać.
Kiełbasę ponacinać na krzyż, włożyć do naczynia, a następnie zalać marynatą.
Odłożyć na około 40 min.
Po tym czasie ułożyć na tackach i położyć na dobrze rozgrzany grill.
Grillować obracając co jakiś czas i polewając pozostałą marynatą.
Podawać z pieczywem.
gusia1000