Sposób przygotowania:
Ziemniaczki z grilla podane z masłem i koperkiem
1. Ziemniaki ( najlepiej średniej i jednakowej wielkości ) dokładnie myjemy i osuszamy. Następnie każdy ziemniak zawijamy w folię aluminiową.
2. Następnie ziemniaki grilujemy często obracając na grillu aż będą miękkie, sprawdzamy wykałaczką czy są miękkie.
3. Gdy ziemniaczki będą miękkie rozwijamy z foli, rozcinamy w dłuż , oprószamy solą, koperkiem i nakładamy po porcji masła. Podajemy od razu gorące.
4. Smacznego życzę.
2. Następnie ziemniaki grilujemy często obracając na grillu aż będą miękkie, sprawdzamy wykałaczką czy są miękkie.
3. Gdy ziemniaczki będą miękkie rozwijamy z foli, rozcinamy w dłuż , oprószamy solą, koperkiem i nakładamy po porcji masła. Podajemy od razu gorące.
4. Smacznego życzę.
gusia1000
Babeczka35
Dziękuję :)
ciasteczka
Babeczka35
Super :) Cieszę się :)