paulina57

paulina57

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1001]

Grillowane warzywa na rukoli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Grillowane warzywa korzeń pietruszki, papryka cukinia i pieczarki podane na rukoli z sosem z oliwy z oliwek i ziół.

Grillowane warzywa na rukoli Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Grillowane warzywa na rukoli

 

Sposób przygotowania:

Grillowane warzywa na rukoli
Paprykę i cukinię opłukać, osuszyć, pokroić cukinię w ukośne plastry a paprykę na mniejsze kawałki. Pieczarki i pietruszkę obrać i pokroić na plastry. Przy pomocy pędzelka warzywa posmarować oliwą z oliwek, oprószyć do smaku solą zioła oraz ziołami. Warzywa grillować z obu stron. N opłukana i osuszoną rukolę wyłożyć grillowane warzyw ai całość skropić oliwą z oliwek.
Grillowane warzywa na rukoli
Warzywa oczyścić, opłukac i osuszyći pokroić w plastry
Grillowane warzywa na rukoli
Przy pomocy pędzelka warzywa posmarować oliwą z oliwek, oprószyć do smaku solą zioła oraz ziołami.
Grillowane warzywa na rukoli
Warzywa grillować z obu stron tak ja kto lubi