Sposób przygotowania:
Grillowany chleb w ziołach prowansalskich
Miękkie masło dokładanie rozetrzeć z obranym , przeciśniętym przez praskę czosnkiem , dodać sól i pieprz do smaku oraz zioła prowansalskie.
Całość dokładnie wymieszać do połączenia składników.
Tak przygotowanym masłem smarować kromki chleba jedna po drugiej składając je w cały bochenek.
Chleb owinąć cały folią aluminiową i grillować na grillu, często obracając około 40 minut.
uważając aby nam się nie przypalił.
Tak przygotowany chlebek jest kruchy miękki i bardzo smaczny.
Podawać z grillowaną kiełbasą , do grillowanego mięsa itp.
Całość dokładnie wymieszać do połączenia składników.
Tak przygotowanym masłem smarować kromki chleba jedna po drugiej składając je w cały bochenek.
Chleb owinąć cały folią aluminiową i grillować na grillu, często obracając około 40 minut.
uważając aby nam się nie przypalił.
Tak przygotowany chlebek jest kruchy miękki i bardzo smaczny.
Podawać z grillowaną kiełbasą , do grillowanego mięsa itp.
gusia1000