Sposób przygotowania:
Groszkowo pieczarkowa sałatka
Groszek odsączyć, pieczarki pokroić na cieniutkie plasterki.
Ser i jabłko (jabłko razem ze skórką) pokroić w kostkę - jabłko skropić sokiem cytryny, żeby nie ciemniało. Rodzynki namoczyć w ciepłej wodzie ( jakieś 15 minut) i dokładnie odsączyć.
Wymieszać majonez z jogurtem i musztardą, doprawić solą, pieprzem. Połączyć wszystko razem, dokładnie wymieszać, ew. doprawić.
Smacznego
Ser i jabłko (jabłko razem ze skórką) pokroić w kostkę - jabłko skropić sokiem cytryny, żeby nie ciemniało. Rodzynki namoczyć w ciepłej wodzie ( jakieś 15 minut) i dokładnie odsączyć.
Wymieszać majonez z jogurtem i musztardą, doprawić solą, pieprzem. Połączyć wszystko razem, dokładnie wymieszać, ew. doprawić.
Smacznego