kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Grzanki do koktajlów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Bułkę pokrajać na 15 kromek i cienko posmarować margaryną. Ryby obrać ze skóry, oddzielić od ości, rozdrobnić.

Grzanki do koktajlów

Składniki:

Grzanki do koktajlów

 

Sposób przygotowania:

Grzanki do koktajlów
Bułkę pokrajać na 15 kromek i cienko posmarować margaryną. Ryby obrać ze skóry, oddzielić od ości, rozdrobnić. Na tarce zetrzeć ser. Rozdrobnioną rybę wymieszać z połową sera i jajkami, masę nakładać na kromki bułki. Na wierzchu położyć plasterek pomidora i posypać resztą startego sera. Grzanki ułożyć na brytfance posmarowanej tłuszczem i zapiec na rumiano. Podawać na gorąco.