Sposób przygotowania:
grzanki - proste i doskonałe na kolację.
Kawałki chleba cieniutko smarujemy masłem i większą ilością sera topionego.Cebulę obieramy i kroimy a następnie rozkładamy na środku każdej kromki chleba. Wszystko posypujemy solą lub SmakoMykiem oraz papryką w proszku.Wkładamy na blachę i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 150-200 stopni do czasu aż ser się rozpuści a cebula przyrumieni.
P.S. Zamiast sera topionego możemy użyć sera żółtego.
Jeśli ktoś lubi może przed cebulą położyć plasterki kiełbasy.
Ser ładnie się rozpuści i zatopi w sobie kiełbasę.
P.S. Zamiast sera topionego możemy użyć sera żółtego.
Jeśli ktoś lubi może przed cebulą położyć plasterki kiełbasy.
Ser ładnie się rozpuści i zatopi w sobie kiełbasę.