Sposób przygotowania:
Grzebyczki z kremem czekoladowym 3
Mąką podsypać stolnicę. Ciasto francuskie wyjąć z opakowania i delikatnie rozwałkować. Powykrajać kwadraty i ponacinać paseczki do połowy kwadrata. Nakładać łyżkę kremu czekoladowego. Złożyć na pół i obwinąć paseczkami. Ułożyć na blaszce z papierem do pieczenia. Każde ciasteczko posmarować białkiem i posypać cukrem waniliowym. Piec w piekarniku ok 10-15 minut w 180 stopniach.
![Grzebyczki z kremem czekoladowym 3 Grzebyczki z kremem czekoladowym 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzebyczki-z-kremem-czekoladowym-3-166873.jpg)
![Grzebyczki z kremem czekoladowym 3 Grzebyczki z kremem czekoladowym 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzebyczki-z-kremem-czekoladowym-3-166874.jpg)
![Grzebyczki z kremem czekoladowym 3 Grzebyczki z kremem czekoladowym 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzebyczki-z-kremem-czekoladowym-3-166875.jpg)