goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Grzybowa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pachnąca lasem, pyszna ... doskonała :)

Grzybowa Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Grzybowa

 

Sposób przygotowania:

Grzybowa
Grzyby oczyszczamy, drobno kroimy i gotujemy. Jarzynę oczyszczamy, drobno kroimy lub ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jarzyny dodajemy do grzybów i gotujemy do miękkości. Gdy warzywa będą miękkie zaprawiamy zupę śmietaną wymieszaną z mąką lub samą śmietaną. Doprawiamy do smaku. Podajemy z ugotowanym grubym makaronem.
Grzybowa
Oczyszczone grzyby kroimy i gotujemy około 50 minut

Tagi:

makaron grzyby