Sposób przygotowania:
Gulasz z pieczarkami i papryką
Przygotowane mięso dokładnie myjemy i osuszamy, następnie kroimy w grubszą kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju.
Pieczarki obieramy i kroimy, smażymy na oleju i doprawiamy. Do garnka wlewamy wodę, dodajemy kostkę rosołową, podsmażone mięso i pieczarki. Gotujemy na wolnym ogniu. Następnie dodajemy pokrojoną paprykę.
Jak wszystko będzie miękkie dodajemy przecier wymieszany z ketchupem.
Zagęszczamy zawiesiną z mąki i wody. Doprawiamy do smaku.
Pieczarki obieramy i kroimy, smażymy na oleju i doprawiamy. Do garnka wlewamy wodę, dodajemy kostkę rosołową, podsmażone mięso i pieczarki. Gotujemy na wolnym ogniu. Następnie dodajemy pokrojoną paprykę.
Jak wszystko będzie miękkie dodajemy przecier wymieszany z ketchupem.
Zagęszczamy zawiesiną z mąki i wody. Doprawiamy do smaku.
Blendi